Widok
Tak! Tacy lekarze istnieją!
Trafiłam do Pani Doktor Agnieszki Kowalewskiej-Włas dobre 4 lata temu (ostatnio nawet zdziwiłam się, że to już taki kawał czasu). Nigdy nie przypuszczałam, że ktoś może objąć mnie tak troskliwą i kompleksową opieką! Zarówno jakość usług Pani Doktor jak i wyposażenie gabinetu - na możliwie najwyższym poziomie. Niesamowitym walorem jest dla mnie to, że nigdy nie czułam się jedynie "jedną z pacjentek" , zawsze wiem, że Pani Doktor jest TU I TERAZ tylko dla mnie. Uśmiech, chwila rozmowy, dobre słowo. Ponadto - niebywale holistyczne podejście do leczenia. Dzięki Pani Doktor od 4 lat moja tarczyca jest stabilna a ja sama czuję się zupełnie inaczej! Na uwagę również zasługuje fakt, ze Pani Doktor jest niezwykle na bieżąco z aktualnymi badaniami naukowymi, wprowadzanymi lekami i rozwiązaniami, o których w innych gabinetach mogłabym zapomnieć. Mój entuzjazm - zarówno związany z zachwytem nad osobą Pani Doktor - jak i ten czysto medyczny (moje leczenie przynosi wymierne rezultaty) - sprawił, że namówiłam moje 4 koleżanki do wizyt u Pani Doktor. A tym samym - namawiam każdą kobietę! :)
Moja ocena
ISPL dr n. med. Agnieszka Kowalewska
kategoria: Ginekolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6