Widok

Takie tam głębokie ;p

Z tej strony Idun... Mam parę pytań a wy jesteście starsi w niektórych sprawach bradziej doświadczeni itd nie będę słodził :D
1.Większość z was pracuje jak nie wszyscy ;p Prace wybieraliście z tak zwana passją czy czymś tam ,czy co w padło w łapy ? :D
2.Czy jesteście usatfas...hmmm zadowoleni z pracy i tego co macie ?:D
3.Nie mieliście czasem tak .....Przenosimy się do godziny około 9:30...
Pociąg zawalony ludzmi jak nie wiem ja z słuchawkami na uszach muzyka gra, wszystko bedzię dobrze.Wysiadają... ok czas wsiadać...Najpierw panie...tiaaaa kto 1 ten lepszy :D Ja twardo czekałem ale zmiękłem i wlazłem przed 2 ostatnimi dziewczynami wiedząc że nie przepchną tłumu dla mnie bo za chude w uszach był:D Wiec kulturalnie się wcisnąłem jak najdalej;p dzięki mnie udało się 2 ostatnim panią również wsiąść,było tak ciasno ze staliśmy jak śledzie w puszce.I coś tam powiedziałem na głos i śmiechy chichy....rozejrzałem się i co ja pacze ...same młode ,śliczne dziewczyny.I sobie myślę 3 lata temu tez byłem śliczny;p A tak na poważnie :D Myślę kurde czy ja do końca moich dni mam zasuwać ścisnięty w pociągu do tej pracy żeby zarabiać na ten kieliszek chleba;p
Teraz przenieśmy się do godziny 20:30....
JA:Boss
Boss:co?
JA: Ja chce tylko do końca roku pracować i dziękuje za współpracę....
Boss: ...potem love story itd...
Pochopna decyzja :P czy też myślicie że to była głupia decyzja?:P
Oczywiście że tak....Ale rozejrzałem się dziś po mojej rezydencji...pomyślałem czego się dorobiłem przez te 3 lata ile razy wygrałem w radiu x i w skrócie szału nie ma ;p w The simsach szybciej się dorabiałem :D Ale tak ogolnie to są tylko rzeczy... problem w tym że ja nie mam pomysłu życie boję się zobowiązań nie wiem co chce robić .....praca,dom,rodzina nudny schemat.... Kiedy wiedzieliście że czas się ustatkować ?:P I po co wam to było ;p Ja chce wstać rano ,robić niesamowite rzeczy i iść spać. I wiecie gdzie jadę w styczniu ?? Do norwegii :) A po co?? też tego nie wiem....po prostu chce pojechać sprawdzić i przemarznąć :D A potem co dalej szwecja i inne panśtwa aż wkońcu znajdę to coś ^.^ a co jest najgorsze? że za 4 tyg zadzwonie do Bossa czy miejsca w pracy nie ma.I tak w kółko...jestem uwięziony w Matrixie ;D Jutro zrobię coś nie codziennego żeby wyrwać się z matrixa usiądę na ławce na peronie i poczekam ąż mi ucieknie pociag :P zawsze jak siedze za długo w tej pracy to coś mnie gryzie no;p I na pocieszenie dodam że to wasza wina :D zastanówcie się nad tym :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"@Cross nie wiem co odpowiedzić... chcesz odkupić ten magiczny gwizdek czy co?:P"

Ja nie ale jacyś chętni pewnie by się znaleźli. ;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@M! Będę pamiętał :D A ja się zgłaszam jako osoba z którą możesz przeprowadzić wywiad :D
@Nika Konkretnie Oslo a potem się zobaczy :D
@Cross nie wiem co odpowiedzić... chcesz odkupić ten magiczny gwizdek czy co?:P
Zgłaszam się do opieki nad Twoim psem ! :D
"5.6mc syn brata "łeee łeee łeee""

Myślę że to najwłaściwszy komentarz do całego wątku. :)))
Niejeden w tym kraju dałby się.... za taki gwizdek ratowniczy. Może zamiast wyjeżdżać wystaw gwizdek na Allegro. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie , zabieram ze sobą tylko gwizdek ratowniczy :D
Zabierasz mnie ze sobą, Nudi ;> :D
Nudi w jaką część Norwegii jedziesz? Ja Ciebie pocieszę jeżeli chodzi o Norwegię to mam znajomych i brata, którzy wyjechali. Są tam bardzo duże zarobki ale trzeba pracować, żeby się utrzymać na dłużej.

Jedno jest pewne piwo jest drogie :) piłam tam moje najdroższe piwo w barze czyli około 70 zł za 0,6l. Ciekawy jest park Vigelanda w Oslo, ja to nazywam parkiem zboczeńca. U nas w Polsce by to nie przeszło :)

Nie przejmuj się wszystkiego w życiu trzeba spróbować a to nie koniec świata. Jak nie spróbujesz nie będziesz wiedział, czasami warto ryzykować. Wiele osób wyjeżdża zarabia i wraca założyć własną firmę. Musisz mieć cel i nie myśleć, że się nie uda, bo będziesz źle pracował i Ci podziękują.
Powodzenia Nudi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za każdym razem jak bedziesz w zasięgu wzroku \m/ :p :D
true story .... :)
pewnie będziesz często używał tego gwizdka ;> :D
Doping najbliższych dodał mi skrzydeł....
1.Zamarzniesz tam...idz dopiero na wakacje bedziesz mogł spać spokojnie na ławkach...(mama)
2.St. Brat wez nasze nr tel i tamtejsze nr ratunkowe...
3.Mł brat ty to zawsze masz dziwne pomysły....poje Cie.
4.6 letnia córka brata nie dasz rady :)
5.6mc syn brata "łeee łeee łeee"
6.Wujek Tylko nie kradnij bo daleko nie zajdziesz...
7.Babcia a po co tam będziesz łaził do mnie jakoś dojść nie możesz...
8.Kumpel1 to idziemy na ostanie wspólne piwo? ;p
9.kumpel2 wiesz że możesz wziąć tylko 10 paczek fajek ?:D:D
10,kumpel3 jak bedziesz miał odmrozenia i bedziesz przemarzniety do szpiku kosci....nie uzywaj pochopnie gwizdka ratunkowego bo nie bedziesz mógł się ruszać ...A ten ktoś kto usłyszy może być zamaskowanym tranwestytą i Cię tam wykorzystać w śniegu... ;p
Ta sama wersja co powyżej tylko że przyjdzie miś Gryzli i mnie wykorzysta :P po godzinie rozmowy w sumie każde użycie gwizdka ratunkowego skończy się orgią w lesie ze mną w roli głównej :p
Ja bym się nie porwała na taki wyjazd, więc dlatego wszystko co napisał Nudi mogłoby być moimi słowami. O tej codzienności naszej.
Ale on już wie, że gdzieś jedzie i jak sam powiedział, że nie do końca do pracy, więc link był jedynie na poparcie jego odwagi, że czas który spędzi w tej całej Norwegii nie pójdzie na marne.
Ja sobie cenię stałość w życiu, dlatego stale siedzę w tej mojej beznadziei, bo brak mi odwagi by coś zmienić, ale podziwiam i popieram tych którzy nie gdybają a działają.
I co do tego linka bardzo fajny nie mogę go teraz znaleśść ale przeczytałem :D
W sumie racja dłuuugi spacer po świecie dobrze mi zrobi :D Z norwegi z buta do polski czy coś przemyśle w sumie nie głupi pomysł :D
........a o sam fakt ,ze mozna.
Mozna pokazywac przyklady z zycia wziete ,......ale innych.
Pytanie czy Ruda sama bys sie :::::porwala:::na taki wyjazd?
I nie wymagam odpowiedzi od Ciebie na forum, odpowiedz sobie sama.

Zaczynanie :::gdybac:::powoduje ,ze tak faktycznie tylko na tym pozostajemy. Wy mlodzi macie wiecej mozliwosci wyboru.
Dlatego ja niedokonca czuje sie stara :-)
Nie chodziło mi o kraj a o sam fakt, że można.
Ruda tu nie chodzi o wybor kraju czy kontynentu ,lecz o zmiane
punktu widzenia i postrzegania pewnych rzeczy.
Dlugo mi to zajelo by to pojac, szczegolnie kiedy ma sie juz dorastajace dzieci.' Obawa ,co powinnam zrobic ,jak wesprzec partnera by pomagac finansowo,pewne tory myslenia i wrzucenie do jednej szufladki z innymi ludzmi doprowadza do efektu ktory opisuje mass.
Pracujesz,placisz rachunki,jesz,czasem gdzies pojdziesz na impreze lecz musisz myslec ,ze jutro pracujesz itd itd
Uwazam ,ze Nudi ma szanse by to zmienic
Może nie Afryka, ale Azja też jest spoko. Polecam: http://zubrwnaturze.weebly.com/ wziął w robocie urlop, spakował plecak i heja. Więcej tu już trzeba przeczytać. Myślę, że po takim wyjeździe część spraw w głowie się poukłada samo ;)
Jezeli szukasz odmiany to teraz jest ten wlasciwy czas...................
Bardzo sluszna uwaga Cross.

Co do ustatkowania mozna miec stalego partnera meza/zone
i nie od razu robic dzieci.
Samo zawarcie zwiazku malzenskiego jest ustatkowaniem sie.

Co do przejscia Afryki ,znam osobe ktora z malym dzieckiem i mezem
zwiedzila cala w ramach pomocy charytatywnej. Spontaniczne rajdy sa mozliwe ,ale w przypadku gdy znajdziesz partnera wyrozumialego//z podobnymi pasjami
do góry