Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - opinia wątek zamknięty Świetne jedzenie , sympatyczna obsługa i rewelacyjna Margharita :) Czego...
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 lutego 2020

Krisu - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz i muszę pochwalić. Ewidentnie Dania przygotowywane na świeżo (to...
~Krisu
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 grudnia 2019

Nie polecam!! wątek zamknięty Niestety nie polecam,tego lokalu,ubsluga z fochem,jedzie bardzo średnie,ceny...
~Niezadowolony klijenet
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2019

Jestem na tak wątek zamknięty Jedynym minusem jest wystroj lokalu ktory nie zachwyca , jedzenie i obsluga...
~Pietrzak
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 lipca 2019

Super obsluga wątek zamknięty Bardzo mila obsługa, potrafiące fajnie doradzić. Samo jedzenia tez super....
~Ania
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 lipca 2019

Ciekawe miejsce wątek zamknięty Byłem , spróbowałem, wrócę . Generalnie miła obsługa, fajne jedzenie ....
~Franciszek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 czerwca 2019

Cudowna obsluga wątek zamknięty Polecam gotowców to miejsce. Bardzo przyjazna obsługa i pyszne jedzenie.
~Kacper
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 czerwca 2019

Fajne miejsce wątek zamknięty Ciekawe miejsce, nowoczesna kuchnia. Polecam
~Michal
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 czerwca 2019

Meksyk.... wątek zamknięty Na wejściu ciężko wyczuć - czy kelner prowadzi do stolika, czy trzeba samemu....
~Emilio Estevez
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 czerwca 2019

Tako zeszło na Psy razem z Ekipą oraz Jakością! wątek zamknięty TAKO Chyba nie zaprasza, ceny podnieśliście o prawie 50 procent w ciągu...
~Łukasz Ś
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 czerwca 2019

Bardzo przyjemne miejsce wątek zamknięty Bardzo mila obsługa, smaczne jedzenie, polecam!
~Dariusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 czerwca 2019

Kompletna ignorancja! wątek zamknięty Zamówiliśmy jedzenie i napoje. Napoje otrzymaliśmy po paru minutach. Po...
~Anita
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 czerwca 2019

~NachosxGdansk
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 czerwca 2019

Mariusz - opinia wątek zamknięty Słabiutko ,wystrój masakra ,brak alkoholu ,jedzenie okropne !!!! .zamawiałem...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 maja 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry