Tandoori Love

Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, al. Grunwaldzka 41

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zawiedziony klient - ocena Po remoncie restauracji stwierdzam fakty. Fakt jest teraz piękne wnętrze...
~Zawiedziony klient
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 6 kwietnia 2024

Alien - ocena Od lat pysznie, lokal trochę do grzać lud ściany mu dodać i będzie idealnie....
~Alien
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 27 grudnia 2023

Piotr - opinia Mieszkam w Sopocie, bywam rzadko, zdecydowanie za rzadko. Miejsce godne...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 czerwca 2023

Beata - opinia Od lat niezmiennie pyszne jedzenie kuchni hinduskiej. Wspaniała obsługa,...
~Beata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 lutego 2023

Tomek - opinia wątek zamknięty Genialne jedzenie i bardzo profesjonalna obsługa polecam z całego serca
~Tomek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 1 października 2022

Przem - opinia wątek zamknięty Zamówiłem jedno otrzymałem drugie i to bez czesci zamowienia. Paragon glovo...
~Przem
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 17 sierpnia 2022

Łukasz - opinia wątek zamknięty Polecam bardzo dobre jedzenie prawdziwie indyjskie
~Łukasz
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 31 marca 2020

Pysznie! wątek zamknięty Jedzenie super, obsługa bardzo miła, ceny jak na Sopot całkiem przystępne :)...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 września 2018

Pysznie wątek zamknięty Miła obsługa, jedzenie przepyszne, wspaniale przyprawione, przygotowywane...
~Iwona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 września 2018

polecam wątek zamknięty Jedzenie pyszne. Mila obsluga. Fajny klimat. Moglabym chodzic tam co tydzien....
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 marca 2017

Masakra wątek zamknięty Wczoraj w 3 osoby udaliśmy się do restauracji Tandoori. Mimo, że w lokalu...
~Migotka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2015

Zaskakujące smaki wątek zamknięty Jedzenie bardzo dobre, podane na glinianych talerzach. Każda z zamówionych...
~b
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 września 2016

Bardzo smaczne jedzenie, aromatyczne, brawo dla obsługi za wiedzę o potrawach wątek zamknięty czytałam opinie na tutejszym forum i długo się wzbraniałam przez wizytą, ale...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 maja 2016

witam wszystkich podziele sie z wami swoja opinia wątek zamknięty czesto bywamy w Tandoori Love z grupa znajomych z Indii,przyjezdzamy z...
~darek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2016

Słabiutko wątek zamknięty Relacja jakość-cena: słabo. Ceny wygórowane jeśli wziąć pod uwagę jakość i...
~aga
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2016

Bardzo lubiłam wątek zamknięty Przyznam, że uwielbiałam tą restaurację i tym bardziej przykro mi to pisać,...
~Monika
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 marca 2016

Niestety tak sobie wątek zamknięty Zachęceni pozytywnymi recenzjami wybraliśmy Lamb Tikka. Mięso było dobrze...
~kocur
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 marca 2016

Słabo. wątek zamknięty Wczoraj byłem w restauracji. Zamówiliśmy z narzeczoną baraninę z pieca...
~Pedro
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 marca 2016

Nie polecam wątek zamknięty Do komentarza ponizej.Pewnie jak byles w Indiach to wiesz jak smakuje...
~wojtek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2015

Witam wątek zamknięty Witam jestem stałym klientem tandoori love, byłem też w Indiach, potwierdzam...
~Dominik
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry