Widok

Tani i rewelacyjny makijaz !!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem juz po tym cudownym dniu ;-)) polecam bardzo p. Kasie, ktora robila mi makijaz; byl taki jak chcialam, delikatny, a zarazem podkreslajacy; kosztowal mnie 50zl razem z probnym; trzymal sie do rana, a dodam, ze bylo baaardzo cieplo...rewelacja!! a porownanie mam, bo jeden probny mialam robiony przez "profesjonalistke" ze "swietnymi" kosmetykami...kosztowal fortune, byl okropny i splynal mi w polowie panienskiego!!
p. Kasia zrobila za to niesamowicie: 0508-630-378

przy okazji polecam manicure i zdobienie paznokci we Wrzeszczu na ulicy Warynskiego ;-)) tel: 341-22-36 - p. Ania (mialam swoje wlasne paznokcie, trzymalo sie to prawie 2 tygodnie ;-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a czy masz moze do p. Kasi email? Mieszkam za granica i latwiej byloby mi sie z nia porozumiec :)
Dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
P. Kasia to skąd jest? makijaż robiła u siebie czy u Ciebie? Właśnie szukam makijażystki, tylko u mnie jest ten problem że cera tłusta i bardzo wrażliwa większość zwykłych kosmetyków w sklepie odpada ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To chyba jednak ma znaczenie, że post jest z 2004 roku i nawet jeśli autorka tu zagląda (poważnie w to wątpię) to przez 8 lat (!!!) cena usług p. Kasi mogła ulec zmianie, tak samo jak jej nr telefonu, zawód itd.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry