Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bart - ocena Bardzo polecamy Tanigres. Profesjonalna i bardzo miła obsługa,ceny bardzo...
~Bart
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 listopada 2023

Anita - opinia Sklep godny polecenia.Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Niedrogo i duży...
~Anita
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 lipca 2023

Magda - opinia wątek zamknięty Sklep godny polecenia, obsługa na najwyższym poziomie, służąca pomocą w...
~Magda
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 14 lutego 2023

Jola - opinia wątek zamknięty Super ceny i najlepsza obsługa. I towar można odebrać od razu. Nigdzie nie...
~Jola
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 5 lutego 2022

Leon - opinia wątek zamknięty Jest Ok! Warto przyjechać do Redy z Trojmiasta .
~Leon
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 6 sierpnia 2020

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Fajne miejsce. Duży wybór, ceny ok. Miewają perełki za niewielkie pieniądze!
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 6 sierpnia 2020

Niska cena= słaba jakość wątek zamknięty Każda płytka inna.
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 września 2018

płytki wątek zamknięty kupowałam u nich płytki do kuchni, sprawdzona i bardzo uczciwa firma
~em
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2018

Gorąco polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z zakupu płytek i terakoty do domu.Wszysko kupiłam w...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2017

Nie polecam- tylko dla małowymagających wątek zamknięty Obsługa na bardzo niskim poziomie. Panie projekt przygotowują na podstawie...
~Zeniu
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 czerwca 2017

zdecydowanie odradzam! wątek zamknięty proponowane kafle to III gatunek i odrzuty z produkcji ,cena co prawda niska...
~Asia
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lutego 2016

stopnica wątek zamknięty bardzo mila obsluga szeroki asortyment i bardzo niska cena
~leon
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 maja 2016

kiermasz wątek zamknięty Witam. Mają świetny asortyment w jeszcze lepszej cenie.Fachowa obsługa.
~Adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 lutego 2016

Kiermasz płytek w Redzie wątek zamknięty Polecam, duży wybór, modne wzory, ceny o połowę niższe niż w markecie. Trzeba...
~Justyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 lutego 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry