Widok
Tanio sprzedam kilka ciuszków po mnie....
Tanio sprzedam kilka ciuszków, których już nie noszę...
Może komuś się coś się jeszcze przyda lub spodoba.
Ewentualny odbiór Gd.- Morena, mogę też przesłać pocztą.
kontakt: joannark77@wp.pl
różowy płaszczyk rozm. S ( na osobie wygląda znacznie lepiej niż na moim zdjęciu) Płaszcz ma skrócone rękawy ( na wzrost ok. 162 cm).-25 zł
Czarny płaszcz skórzany rozm. S- ( polskiej firmy Szadras) nosi ślady używania (tr. wytarty), jest raczej na niską osobę (ja mam 162 cm)
-25 zł
turkusowy sweterek Zara z wycięciem w łódkę- 8 zł
beżowy polar reserved rozm. S 8 zł
nowa koszulka nocna rozm. S -5 zł
bluzka rozm. s/m -6 zł
spodnie lniane białe rozm. ok.38 (skrócone na wzrost ok.162 cm) -6 zł
beżowe spodnie lniane stan idealny kapp Ahl rozm. 40 (skrócone na wzrost ok.162 cm)-12zł
Mam też do sprzedania beżowy płaszcz skórzany rozm. S- ( polskiej firmy Szadras) , jest raczej na niską osobę (ja mam 162 cm), bez podpinki, ale jest do niego sztuczny kołnierz. Stan bdb-, ma małe przetarcie na ramieniu cena ok.100zł
Może komuś się coś się jeszcze przyda lub spodoba.
Ewentualny odbiór Gd.- Morena, mogę też przesłać pocztą.
kontakt: joannark77@wp.pl
różowy płaszczyk rozm. S ( na osobie wygląda znacznie lepiej niż na moim zdjęciu) Płaszcz ma skrócone rękawy ( na wzrost ok. 162 cm).-25 zł
Czarny płaszcz skórzany rozm. S- ( polskiej firmy Szadras) nosi ślady używania (tr. wytarty), jest raczej na niską osobę (ja mam 162 cm)
-25 zł
turkusowy sweterek Zara z wycięciem w łódkę- 8 zł
beżowy polar reserved rozm. S 8 zł
nowa koszulka nocna rozm. S -5 zł
bluzka rozm. s/m -6 zł
spodnie lniane białe rozm. ok.38 (skrócone na wzrost ok.162 cm) -6 zł
beżowe spodnie lniane stan idealny kapp Ahl rozm. 40 (skrócone na wzrost ok.162 cm)-12zł
Mam też do sprzedania beżowy płaszcz skórzany rozm. S- ( polskiej firmy Szadras) , jest raczej na niską osobę (ja mam 162 cm), bez podpinki, ale jest do niego sztuczny kołnierz. Stan bdb-, ma małe przetarcie na ramieniu cena ok.100zł