Widok

Tanio??

Dajan to jest jednak śmieszna korporacja. Trasa, którą znam od podszewski, jeżdże nią na ogół z inną korporacją, która teoretycznie jest droższa niż Dajan. Za kurs płacę 21-22 zł, przy cenie za km 2,6 zł. Dzisiaj Dajan na tej samej trasie przy cenie za km 1,8 zł (teoretycznie chyba) - 25 zł. Rozumiem, że to 1,8 zł to chwyt marketingowy? Spoko, konkurencja na rynku taksówek coraz większa, korporacji do wyboru w brud.
Moja ocena
Dajan Taxi kategoria: Taxi
obsługa: 3

jakość usług: 4

czas oczekiwania: 5

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 3

3.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Cena jest zalezna rowniez od tego czy kierowca stoi na swiatlach czy tez w korku,cena zawsze wacha sie to 2-3 zł w przód lub w tył zaleznie ile jest czasu postojowego, nigdy nie wyjdzie kwota taka sama,jest to niezależne od kierowcy, nie zapominajmy rowniez o tym ze sa dni swiateczne i dni powszednie gdzie stawka w swieta jest wyzsza.Wszystko znajduje sie w cenniku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
:) 1. To był dzień powszedni 2. Wiele razy jechałem w większych korkach niż tego dnia, kiedy ruch był zupełnie normalny 3. Dla mnie cena podawana przez Dajana, ma się nijak do rzeczywistości i uważam, że stanowi tylko chwyt marketingowy 4. Uwagę o cenniku przyjmuję do wiadomości - korporacje K. i A. ucieszą się z jednego klienta więcej. Miłego dnia życzę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
na 1000% opinia konkurencji normalny klient wziąłby paragon i sprawdził cene za km i ewentualnie złożył skargę.Tego gościa po prostu boli to że stoi godzinami na postoju a dajan odjeżdża jeden za drugim
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nic mnie nie boli :) i zdecydowanie jestem "normalnym klientem". Nie jestem również w żaden sposób związany z konkurencją. Paragonu nota bene wówczas nie dostałem, ale to już nieistotne. Nie chodzi mi o parę złotych różnicy w cenie, tylko o zasady. A akurat trasę, którą jechałem, znam bardzo dobrze, również z kursów z innymi - teoretycznie droższymi, korporacjami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie jest możliwe by cena wychodziła zawsze taka sama na końcu kursu, zawsze jest jakas "groszowa" róznica nie zależna od kierowcy,watpie czy zawsze wychodziła taka sama kwota, chyba ze jest Pan stałym klientem firmy i zawsze Pan płaci umowna cene kursu,nie zaleznie od korków itp-kwestia ugadania z kierowca,ale jezeli ma Pan cos do zarzucenia firmie Dajan Taxi, to prosze bardzo spróbowac w firmie Komfort ,badx As przejechac sie dwa razy jedna i druga firma czy kwota zawsze bedzie 21 zł czy tez 22zł-czyli taka jaką Pan twierdzi ze zawsze płaci na stałym dystansie.Wykłóca Pan sie o 1-2zł róznicy zupełnie bezpodstawnie.
Pierw Pan zarzuca firmie Dajan Taxi tzw.chwyt marketingowy z tego wzgledu ze jest róznica 2-3zł, a powyzej napisał Pan "Nie chodzi mi o parę złotych różnicy w cenie, tylko o zasady."(...)-nie zauwazył Pan że zaprzecza sam sobie?W razie watpliwosci co do ceny kursu polecam strone: http://www.tanietaxi.pl -kalkulator, oraz: http://www.gdansk.pl (na tej ost. stronie ma Pan w wynikach ceny kilku firm za wybrany kurs ,miłej lektury ;) I zaznaczam-ceny nie maja wliczone postoju na "światłach",bądź w korku ;]
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry