Widok

Tapety

Jelitkowo Temat dostępny też na forum:
Poszukuje sklepu z tapetami z normalnymi cenami, widziałam na trasie Wejherowo-Gdynia ale nie miałam okazji zajrzeć. gdzie poza Castorama, OBI itp mogę znaleźć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szczerze mowiąc nie wiem jak tam wygląda cenowo, ale ładne tapety widzialam w sklepie z farbami Flugger.
image
image
Ika kolor koło hali Olivia
Jako projektant wnętrz polecam:
www.decormaison.pl/
dostępne w rewalacyjnym , kameralnym sklepiku w Gdyni ul. Władysława IV 28 (za batorym- po lewej stronie)
Fragmenty kolekcji odnalezć można tez w sklepach Flugera pod inna nazwą. Sklepik jest uroczy - trzeba mieć trochę czasu jest ze 100 katalogów...też innych producentów( np. takich mercedesów jak Marbert nie wiem za ile , ale drogie- metaliczne, powyższy producent to ceny kilkadziesiąt złotych za rolkę, mozliwosc prezentacji- aranżacji na scianach - na stronie internetowej. Warto.
W raze pytań - prosze o kontakt:
0 794 63 55 33
http://www.integrostyl.pl/ ceny sa wysokie ale jakoscia bija na glowe zwykle tapety papierowe, cos o tym wiem bo je ukladam INREDO@WP.PL

Kiedy szukałem tapety na czas naprawy znalazłem sklep http://wonderwall-studio.pl/collections. Tam znalazłem wiele opcji piękne tapety i kupił je tam na cały dom.

Ja bym po prostu użyła wyszukiwarki, taki zbitek jak "sklep z tapetami gdynia" w google powinien załatwić sprawę tego zakupu ;)

Czemu nie Castorama? Ja wszystkie tapety kupuję tam i nie zawiodłem się ani razu

W Castoramie maja bardzo dobre jakościowo tapety. I wiele ciekawych wzorów.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (40 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

meble na wymiar (11 odpowiedzi)

kto co poleci

Przeprowadzki (48 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....

do góry