Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agnieszka S. - opinia wątek zamknięty Dziekuję za super naprawione poduchy od rogówki. Cena bardzo dobra oraz...
~Agnieszka S.
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 maja 2022

TAPICER!!! P O L E C A M ! ! ! wątek zamknięty Szybko,tanio i bardzo solidnie!!! Tapicerstwo i renowacja mebli! Firma...
magdalenkagd
12

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 grudnia 2009

renowacja sypialni wątek zamknięty do renowacji mieliśmy 2 materace z naszego łóżka, miały nietypowy rozmiar,...
~Mariola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 października 2016

Wykonana kanapa narożna według mojego życzenia w przystępnej cenie. wątek zamknięty Umówione spotkanie, fachowe doradzenie wykonania mebla,ustalenie szczegółów...
~Wioleta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 czerwca 2016

Dziękujemy za sofę, wygodne, ładne, cenne uwagi! wątek zamknięty Polecamy, takiej obsług klienta już sie prawie nie spotyka- rewelacja, cenne...
~nowożeńcy
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 listopada 2013

Super Polecam wątek zamknięty Materiał wybrała żona, do wyboru do koloru, mebel tzn. kanapa narożna...
~Filip
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 lipca 2013

Sprawnie, ładnie i tanio wątek zamknięty Skorzystałem z usługi w lutym 2011 r. Pan Andrzej pomierzył, za proponował...
~Zbigniew W.
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 maja 2011

Polecam wątek zamknięty Zamówiłam rogówkę w stylu bardziej nowoczesnym moj pomysł i perfekcyjne...
~Ramona
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 października 2012

Porządny Fachowiec wątek zamknięty Zamówiłem kanapę i dwa fotele u tego Pana, wykonał Zestaw wypoczynkowy ładnie...
~Patryk Kunowski
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 października 2011

Polecam !!! wątek zamknięty Szybkia realizacja, rzetelne wykonanie, bardzo atrakcyjne ceny. Pan Andrzej...
~Dorota
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 29 września 2010

Nie polecam wątek zamknięty Zadzwoniłem do zakladu z zapytaniem ile kosztowało by obicie podsufitki - na...
~xxx
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 czerwca 2010

Renowacja i tapicerstwo wątek zamknięty T A P I C E R Firma Usługowa RJ ul.Mjr.Hubala 16 Gdańsk-Wrzeszcz...
magdalenkagd
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 grudnia 2009

Polecam!!! Tapicer na Medal ! wątek zamknięty Powiem krótko i na temat Kanapa tapicerowana najnowszy szyk jaki sobie...
~Zachwycona klientka Lupińska
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

13

wątków

do góry