Widok

Tarczyca-wyniki

Witam,

Ostatnio jestem strasznie śpiąca ,nerwowa i zaczelam miec problemy ze skora na brodzie.Zrobiłam badania krwi. Według norm są ok ale wyczytałam że mogą wskazywać na niedoczynność. Czy według Was są to wyniki z którymi powinnam udać się do lekarza?
TSH 2,1800 NORMY : 0,2700 -4,200
FT3 2,78 Normy: 2-4,40
FT4 1,07 Normy: 0,93-1,71

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem to wyniki idealne... Ja dopiero jak miałam TSH na poziomie 8, to wpłynęło na moje samopoczucie i zaowocowało też bólami głowy. Ale jeśli masz wątpliwości porozmawiaj ze swoim lekarzem rodzinnym. I sprawdź może żelazo? Może to anemia? Albo przesilenie wiosenne... Polecam też ruch i świeże powietrze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

No właśnie się edukuję http://longevitas.pl/plan-b-akademii-dlugowiecznosci-bajkalina/ że tarczyca faktycznie może dawać takie objawy. Tzn. nie sama tarczyca, tylko jak szwankuje. Też różni lekarz różnie mówią. Jeden/a endo Ci powie że super wyniki, inna/y ze fajnie, fajnie, ale w tym wieku albo masie ciała albo coś tam, to nie są dobre. Jak Cię niepokoją objawy, to idź po drugą opinię najlepiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Zdrowie

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

do góry