Widok

Targ Śniadaniowy 2026

Targ Śniadaniowy 2026 Temat dostępny też na forum:
Znany projekt, który od 14 lat zmienia weekendowe nawyki Polaków, wraca do Gdańska w zupełnie nowej, spektakularnej odsłonie. Już w maju Targ Śniadaniowy zagości w jednej z najbardziej ikonicznych przestrzeni miasta. Dzięki partnerstwu ze Stocznią Cesarską, inauguracja sezonu oraz regularne weekendowe edycje odbywać się będą na historycznym terenie Stoczni - na skwerze obok budynku Dyrekcji, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Test cierpliwości dla klientów

Kilka razy byłam na Targach Śniadaniowych w Warszawie i naprawdę myślałam, że wiem, czego się spodziewać. Ale to tutaj to jakaś budżetowa wersja demo Chyba z 5 stoisk z jedzeniem na krzyż, do każdego kolejka jak za PRL-u spokojnie godzina stania, żeby dostać śniadanie. Miejsc do siedzenia praktycznie brak, więc jeśli ktoś marzy o niedzielnym relaksie w tłumie ludzi stojących sobie na plecach, to idealne miejsce.
Ostatecznie odpuściliśmy i poszliśmy obok do Kompozyt Cafe pyszna kawa, świetne ciasto i zero kolejek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Męskie Granie 2026 (14 odpowiedzi)

Męskie Granie 2026 powraca do Gdańska! W przyszłym roku na scenie przy stadionie Polsat Plus...

Kayah i Bregović - Huczne Poprawiny 2026 (7 odpowiedzi)

Kayah i Goran Bregović ogłaszają Huczne Poprawiny 2026 serię pięciu wyjątkowych koncertów...

IRONMAN 2026 Gdynia (13 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

do góry