Widok

Targi na Osowej

Wesele Osowa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Byłyście na tych pokazach?? Nie wiem czy to można nazwac targami, ale niech im będzie.

Mam parę ulotek i kuponów - pewnie skorzystam.

Acha i mam zdjęcie z Paolo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sekretarka?? Dużo wyjaśnia, skąd taka potrzeba, żeby wszyscy wkoło ciebie skakali... No cóż Karolinko29 jeżli pragniesz tylko uznania i spełniania swoich zachcianek, to już dziś zacznij wychowywac przyszłego mężusia - życie nie jest usłane tylko różami....
ha ha ha ale się uśmiałam, niestety nie znasz mnie i nie masz pojęcia ani kim jestem ani jaka jestem
Znalazła się następna Gwiazda - na kiwnięcie palca mają wszyscy skakać i latać nie wspomnę o przyjeździe samochodem do paniusi ,która mieszka 60 km. od wymienionej firmy dodać powrót = 120 km. I co z tego wynika ,w taki sposób można załapać 10 interesantów i co i nic tylko człowiek się najeździ i ma tylko koszty .

Żaden klient nie płaci za dojazd za oględziny sali lub czegoś innego.
Marta.M
Co tu sie dzieje???? Znowu sie kluca!
Zauwazylam, ze obrazaja zawsze osoby z nowymi, nie znanymi nickami!!!
Czyzby nie mialy odwagi wyrazic zdania, ukazujac Swoj prawdziwy (znany wszystkim) nick??!!
zgadzam sie w pełni z Karolinką29. Dziewczyny szanujcie siebie i swój czas, a może macie go w nadmiarze?

To się wypowiada ten facio z e-stil , do mnie też tym językiem pisał dziwne maile. Zmienia tylko nicki.
Dokładnie Rija zawsze kogoś obrażają osoby z nowymi nickami, ktoś robi estilowi niezłą negatywną opinię. I bardzo prawdopodobne, że ktoś kto mnie tutaj szkaluje jest związany z ich firmą. Nie podważam w wątpliwość ich profesjonalizmu tylko stosunek do klienta, na którym jak widać niespecjalnie im zależy, chyba wszyscy walą do nich drzwiami i oknami :)zwłaszcza, że nieproszeni wysyłają maile sami do potencjalnych klientów. Ale dajmy już temu spokój, szkoda czasu.

O co chodzi?! Czy ktoś tu pisał szyfrem?!