Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
W100% POLECAM wątek zamknięty Wspaniale!!! miałam coś do ukrycia i Pani Basia temu zaradziła za co...
~Mona
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 października 2014

Jak nie u Barbary, to nigdzie! wątek zamknięty Polecam najmocniej. Po odrzuceniu przez większość trójmiejskich tatuatorów w...
~Roksana
-

dodano: 18 września 2014

Jestem na tak! wątek zamknięty Po mojej przygodzie z pewnym studiem bałam się już oddać swoje ciało w cudze...
~A54
-

dodano: 15 września 2014

Jednym slowem : BOMBA ! wątek zamknięty Jestem super zadowolona z tatuazu. To byl moj pierwszy tatuaz i powiem...
~Natalia
-

dodano: 13 września 2014

Tragedia wątek zamknięty Do ich studia przyszłam z rzekomo bardzo prostym do wykonania wzorem....
~Klaudia
-

dodano: 24 sierpnia 2014

porazka wątek zamknięty Dziary powyjezdzane poza wzór, niedociągnięcia. Jak trzeba było zapłacić to...
~gosc
-

dodano: 9 czerwca 2014

Jestem bardzo zadowolona wątek zamknięty Witam, ja mogę spokojnie polecić to studio. Pełny profesjonalizm. Higiena -...
~XYZ
-

dodano: 6 czerwca 2014

Tatuatorium wątek zamknięty Widziałem kilka prac Pani Barbary, które przypadły mi do gustu więc...
~Przemysławsky
-

dodano: 14 maja 2014

Barbara najlepsza! wątek zamknięty Poszedłem rok temu w ciemno, kupując groupon. Na kogo trafiłem?- na...
~Bartek.
-

dodano: 6 maja 2014

POLECAM !! wątek zamknięty Serdecznie Polecam !! Wchodząc do studia, nie byłam pewna gdzie umiejscowić...
~Z
-

dodano: 16 kwietnia 2014

Tatuatorium wątek zamknięty Polecam studio #Tatuatorium ponieważ panuje tam bardzo miła atmosfera a...
~Miki
-

dodano: 11 kwietnia 2014

POLECAM KAŻDEMU CHĘTNEMU !!! wątek zamknięty Mega profesjonalizm i pełna współpraca z klientem. Basia doradza i uzgadnia...
~Natalia
-

dodano: 5 kwietnia 2014

Rewelacja. wątek zamknięty Od samego początku gdy tylko wszedłem do studia, poczułem że chce tutaj robić...
~DropDead
-

dodano: 20 marca 2014

Świetne studio! Zdecydowanie Polecam! wątek zamknięty Studio rewelacja! obluga przesympatyczna a przede wszystkim bardzo...
~Krisss
-

dodano: 10 marca 2014

Nie polecam wątek zamknięty Nie polecam. Tatuatorium,studio tatuażu,kusi dobrą ceną i niby miłą...
~Agata
-

dodano: 28 lutego 2014

świetne! wątek zamknięty Tatuaż wykonany wprost przepięknie, pani Basia cudownie miła, wyrozumiała i...
~Ann
-

dodano: 7 lutego 2014

Tragedia... Omijajcie byle dalej jeśli nie chcecie zostać oszpeceni... wątek zamknięty Czas najwyższy na prawdziwą ocenę tego co dzieję się w tym salonie. Nie piszę...
~Ewa
-

dodano: 22 stycznia 2014

Paulina - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam! Profesjonalna obsługa, oraz wysoka jakość wykonywanych...
~Paulina
-

dodano: 7 stycznia 2014

quandoo - opinia wątek zamknięty Tydzień temu robiłem sobie w tym studiu tatuaż. Byłem miło zaskoczony ceną za...
~quandoo
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 grudnia 2013

Polecam! wątek zamknięty Do tatuatorium wysłałam mojego chłopaka, który to wymarzył sobie tatuaż...
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry