Widok

Tatuaż dla męża :):):)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej

Co myślicie - chciałabym zrobić mężowi niespodziankę i zrobić sobie tatuaż np: z jego imieniem ale jakoś inaczej, tzn. nie polskie imię :)
Może macie jakieś pomysły? Jak go ująć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
ze co? maz ma polskie imie a Ty chcesz niepolski tatuaz? :):):)
idea tatuazu polega na tym, ze to Ty musisz wiedziec co chcesz i byc pewna tego co chcesz sobie wytatuowac..wiec ja nie kumam jak mozesz sie kogos pytac co masz ijak masz sobie zrobic..wybacz ale ja nie pomoge. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
dobrze się zastanów, zmieniesz męża a tatuaż zostanie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie z karolla. A juz w ogole robienie tatuazu dla kogos to dla mnie glupie:) to Twoje cialo a tatuaz robisz dla meza?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej

Przepraszam może źle to ujełam. Chodzi mi o to żeby jego imię byłó np; po hebrajsku albo znaki hińskie. Tatuaż jakiś malutki nie musi uderzać swoją wielkością tylko bardziej jakie będzie jego znaczenie dla mnie :)
Robię to dla siebie, tym samym dla męża, żeby wiedział że go bardzo kocham:):) To wszystko. Myślałam że macie może jakieś pomysły jak to mogłóby wyglądać.

P.S. Jeszcze się nie zdecydowałam tak tylko narazie się zastanawiam, a męża nie znmienię - chyba że on mnie zmieni :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
łoj ... tez mi prezent

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hehe mnie to zawsze zastanawia, skad wiesz co masz wytatuowane skoro nie znasz chinskiego ani hebrajskiego? Moze ktos Ci wytatuuje "sos sojowy":P
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
zastanów sie komu robisz prezent, mężowi czy sobie ??

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra koniec tematu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a jak chcesz pokazać mężowi ze go bardzo kochasz to się do niego przytul i powiedz że cieszysz sie ze masz go u boku

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie musicie mi dawać rad :) Czy tatuaż dla mnie czy dla niego :) Zapytałam tylko o pomysł na tatuaż a nie o komentarze co powinnam zrobić po 11 latach związku :))
Jeżeli chodzi o hebrajski czy hiński to tylko propozycja bo widziałam takie tatuaże u innych myślałam że może znacie coś innego ale widocznie nie.

Więc kończę wontek miłego dnia życzę wszystkim:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
No to juz masz odpowiedz:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to se w googlach poszukaj a nie zakładasz watek na forum
forum ma to do siebie ze sa komentarze niekoniecznie na temat który cie interesuje

i proponuje poszukać poprawne pisowni 'hiński'

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
monika powiem tak, ja zrobiłam sobie tatuaż muchę, bo mąż ma nazwisko związane z muchą, może tędy droga, i tak tatuaż jest bardzo neutralny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak zwykle było miło i przyjemnie... :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
chiński - dobrze Dejwi :) przepraszam wkradła się literówka - a komentarze owszem się zdarzają na forum a wątek mogę sobie zakładać jaki chce jak Ci nie pasuje to nie odpowiadaj :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pasuje mi na dzisiejszy mój nastrój dlatego se pisze

a to nie literówka bo popełniłaś ją 2 razy ... za pierwszym razem to łyknęłam ... drugim myślę ... powiem lasce ... niech wie na przyszłość ... hehehe

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak nie macie nic do powiedzenia ciekawgo to poprostu dajcie sobie spokój ze zbędnymi komentarzami. Jak chce taki prezent zrobić to jej sprawa. O co kolwiek ktoś nie zapyta to zawsze macie jakieś "ale"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zazwyczaj odzywaja sie te, ktore sa zazdrosne blerwy i maja problem w zwiazkach!
Rutyna najlepsza, po co zmiany!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Najlepiej poszukaj dobrego salonu , a kompetentny pracownik powinien doradzić:)
Mi osobiście same imiona czy daty się nie podobają ale czasami bardzo ładnie można to wszystko skomponować np delikatne imię w jakimś rysunku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry