Widok

Tatuaż dla męża :):):)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej

Co myślicie - chciałabym zrobić mężowi niespodziankę i zrobić sobie tatuaż np: z jego imieniem ale jakoś inaczej, tzn. nie polskie imię :)
Może macie jakieś pomysły? Jak go ująć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
he ja mam tatuaz zamiast obraczki i na palcu gdzie powinna byc obraczka mam "naleza do " z inicjalami meza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Justyna ja mam date urodzin synucha na nadgarstku XXI VII MMX z kropkami pomiedzy znakami nie na dole ale w srodku..a pod nia jest miejsce na date kolejnego dzieciaczka (w przyszlosci) .. ale uwaga ! tatuaz uzaleznia :):)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja sobie chce wytatuowac date slubu, urodzin syna i pozniej dorobic date urodzin drugiego dziecka:) jakims ladnym, artystycznym pismem, na nadgarstku:)
]image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
mi się podobają imiona pisane po egipsku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak szukasz inspiracji to poszukaj w necie elfickiego słownika i wpisz imię męża - może akurat wzór Ci się spodoba :)
image
moja kolezanka zrobila sobie tatuaz na nadgarstku własnie imię meza i super to wygląda... zalezy jak kto do tego podchodzi, jak ktos nie lubi tatuazy to nieważne co sobie zrobisz to i tak bedzie zle..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"hińskiego" się czepiacie, a "wontek" pominęłyście? :P

mam tatuaż - swój własny ;) dla siebie :] dla podkreślenia wejścia w dorosłe życie ;) czyli zrobiony tuż po osiemnastce ;)

nigdy nie zrobiłabym tatuażu dla kogoś - żeby mu coś okazać/udowodnić ;)

ale jeśli chcesz, Twojemu Mężowi podobają się tatuaże - to czemu nie :P tylko faktycznie lepiej jakiś znaczek zamiast imienia ;) tak na wypadek zmiany Męża w przyszłości ;) (nie życzę ale różnie bywa)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wy jestescie zlosliwe,no zesz kur.. mac ,
moim zdaniem fajny pomysl ja tez planuje wytatuowac imie meza,plus obraczke i imie corci, moja rada tak jak jednej z poprzedniczek,jak juz imie to polskie znai w fajnej czcionce i bedzie super wygladalo
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ajeczka jak bym zrobiła sobie tatuaż napisany charakterem pisma mojego męża chyba bym się go wstydziła ;) Mój mąż pisze jak kura pazurem :D
image
image

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ej no..po co ta zlosliwosc? macie z tego radoche?
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
"hiński" to taki nie europejski i nie polski tylko chiński, Jak byś poczytała wcześniej to napisałam, że się pomyliłam :) nie takie byki te forum widziało :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"hiński" a jaki to tatuaż ????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
monika848: moi znajomi zrobili sobie tatuaże w taki sposób, że ona miała imię męża napisane jego charakterem pisma - na łopatce, a on imię żony na ramieniu, jej pismem. Pomysł ciekawy moim zdaniem, choć ja osobiście tatuaży nie znoszę ;)
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jezeli chcesz to imie meza to okej tylko zrob je w jezyku polskim :) to moja rada.. w studio zanim Ci wydrukuja wzor tatuazu powinni pokazac Ci w kompie kilkadziesiat roznych czcionek i wybierasz te ktore podobają CI sie najbardziej ( wcale nie trzeba po hebrajsku czy chinsku, polskie znaki w odpowiedniej czcionce tez sa piekne) i popros o odbicie na skorze wtedy zobaczysz ktory najladniejszy i go zrob.. :) a w tym tyg jest konwent tatuazu w gdansku wiec moze tam sie wybierz po rade :)

ja polecam studio SAVEETAT w sopocie :)

http://www.trojmiasto.pl/tattoo-konwent
image
Monika pomysl KINY mi sie bardzo podoba i jest zwiazany z meżem ... czegoś takiego poszukaj ... i powodzenia

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i znów afera :):):) Dziewczyny te które doradziły dziękuję :) Tym ,które komentowały też dziekuję . Przynajmniej coś się dzieje w ten ponury dzień. A tatuaż jakiś zrobię jak znajdę fajny pomysł :) Wtedy zrobię foty i wstawię na forum :):):)
no cóż ... życie ... Ty i Twoje koleżanki musicie mnie tu znosić ...

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moge sobie pisac gdzie i jak chce!

A Ty jestes nudna i monotonna, juz nie tylko ja to stwierdziłam na forum!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
o ooooo Kasia widze popitalasz po watkach dziś bez logowania

a ja będe pisac co mi sie podoba i co chce O!! heheheh i mam z tego dziś ubaw

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najlepiej poszukaj dobrego salonu , a kompetentny pracownik powinien doradzić:)
Mi osobiście same imiona czy daty się nie podobają ale czasami bardzo ładnie można to wszystko skomponować np delikatne imię w jakimś rysunku.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry