Widok

Tatuaż dla męża :):):)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej

Co myślicie - chciałabym zrobić mężowi niespodziankę i zrobić sobie tatuaż np: z jego imieniem ale jakoś inaczej, tzn. nie polskie imię :)
Może macie jakieś pomysły? Jak go ująć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
Zazwyczaj odzywaja sie te, ktore sa zazdrosne blerwy i maja problem w zwiazkach!
Rutyna najlepsza, po co zmiany!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak nie macie nic do powiedzenia ciekawgo to poprostu dajcie sobie spokój ze zbędnymi komentarzami. Jak chce taki prezent zrobić to jej sprawa. O co kolwiek ktoś nie zapyta to zawsze macie jakieś "ale"
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
pasuje mi na dzisiejszy mój nastrój dlatego se pisze

a to nie literówka bo popełniłaś ją 2 razy ... za pierwszym razem to łyknęłam ... drugim myślę ... powiem lasce ... niech wie na przyszłość ... hehehe

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
chiński - dobrze Dejwi :) przepraszam wkradła się literówka - a komentarze owszem się zdarzają na forum a wątek mogę sobie zakładać jaki chce jak Ci nie pasuje to nie odpowiadaj :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak zwykle było miło i przyjemnie... :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
monika powiem tak, ja zrobiłam sobie tatuaż muchę, bo mąż ma nazwisko związane z muchą, może tędy droga, i tak tatuaż jest bardzo neutralny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
to se w googlach poszukaj a nie zakładasz watek na forum
forum ma to do siebie ze sa komentarze niekoniecznie na temat który cie interesuje

i proponuje poszukać poprawne pisowni 'hiński'

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to juz masz odpowiedz:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie musicie mi dawać rad :) Czy tatuaż dla mnie czy dla niego :) Zapytałam tylko o pomysł na tatuaż a nie o komentarze co powinnam zrobić po 11 latach związku :))
Jeżeli chodzi o hebrajski czy hiński to tylko propozycja bo widziałam takie tatuaże u innych myślałam że może znacie coś innego ale widocznie nie.

Więc kończę wontek miłego dnia życzę wszystkim:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
a jak chcesz pokazać mężowi ze go bardzo kochasz to się do niego przytul i powiedz że cieszysz sie ze masz go u boku

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra koniec tematu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zastanów sie komu robisz prezent, mężowi czy sobie ??

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe mnie to zawsze zastanawia, skad wiesz co masz wytatuowane skoro nie znasz chinskiego ani hebrajskiego? Moze ktos Ci wytatuuje "sos sojowy":P
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
łoj ... tez mi prezent

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej

Przepraszam może źle to ujełam. Chodzi mi o to żeby jego imię byłó np; po hebrajsku albo znaki hińskie. Tatuaż jakiś malutki nie musi uderzać swoją wielkością tylko bardziej jakie będzie jego znaczenie dla mnie :)
Robię to dla siebie, tym samym dla męża, żeby wiedział że go bardzo kocham:):) To wszystko. Myślałam że macie może jakieś pomysły jak to mogłóby wyglądać.

P.S. Jeszcze się nie zdecydowałam tak tylko narazie się zastanawiam, a męża nie znmienię - chyba że on mnie zmieni :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
zgadzam sie z karolla. A juz w ogole robienie tatuazu dla kogos to dla mnie glupie:) to Twoje cialo a tatuaz robisz dla meza?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrze się zastanów, zmieniesz męża a tatuaż zostanie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
ze co? maz ma polskie imie a Ty chcesz niepolski tatuaz? :):):)
idea tatuazu polega na tym, ze to Ty musisz wiedziec co chcesz i byc pewna tego co chcesz sobie wytatuowac..wiec ja nie kumam jak mozesz sie kogos pytac co masz ijak masz sobie zrobic..wybacz ale ja nie pomoge. Pozdrawiam :)
image
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

do góry