Widok

Tatuaże

Dziewczyny, gdzie w Trójmieście zrobię ładny tatuaż nie przepłacając?
Nie szukam rzemieślnika, ale kogoś, kto potrafi dobrać/stworzyć wzór specjalnie dla klienta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robiłam 10 lat temu w "Tat-studio" na Bora Komorowskiego (Gdańsk-Przymorze)

mój ex też tam robił - kilka lat po mnie :)

http://www.tattoo.com.pl/
Agusia robiłas u Dagmary i Miska ? koleś jest z brodą, a jego zona taka trochę męska w bojówkach ?
ona jest po ASP i robi fantastyczne tatuaze, mogę ich polecić, choc sama nie mam żadnego
mi robił facet :P wtedy nie byli małżeństwem :) nie wiem jak teraz :)
ja robiłam kilka lat temu w Sopocie na ul.Puławskiego u Maorysa. Jestem bardzo zadowolona. On robił tatuaże Chylińskiej, robił tez gwiazdom zmywalne tatuaże na potrzeby filmów, zresztą sam grał w filmie "Sztos". Mój tatuaż jest dosyć duży i płaciłam gdzieś ok. 300zł.
image
image
hej ja też robiłam swój tatuaż w Maorysie. po 7 latach nie wyblakł, nie zamazuje się. wygląda jek świeżynka. polecam. wybieram sietam ponownie po drugi tatuaż.
szczęśliwa mamuśka
ja robiłam w czerwcu,same kolory bez konturów, u Świosta w sopocie. łatwe dogadanie tematu, super wykonanie, zagoił się dobrze
"Życia nie oszukasz"
Ja też robiłam w Sopocie na Puławskiego, ale bardzo dawno i wydaje mi sie, ze tego studio juz tam nie ma, ale mogę sie mylić oczywiscie.
image
Kaś, a jesteś zadowolona?

Orientuje się ktoś gdzie teraz jest to studia jeżeli nie na Puławskiego?

:-)
Dziękuję za podpowiedzi!
Podpowiecie mi jeszcze jak długo po wykonaniu tatuażu trzeba to miejsce mieć zakryte, jak długo się goi?
jestem zadowolona, ale nie pamietam jak długo sie goiło. Ale nie trwało to za długo. Miałam robione bardzo cienka kreską wiec mialam tylko pare dni troszke strupków i potem troche to swędziało. Ale tak to chyba tylko pierwszy dzien miałam smarowane maścia i przykryte taka jakby folią, a potem tylko smarowałam ta maścią, ale nei pamietam co to za maść była. W razie czego zdaje sie mozna zwykłym alantanem smarować. O ile pamietam, to pierwsze kilka dni nie mozna wystawic na słońce - do momentu az strupki zejda.
image
24, 25 będzie w stoczni konwent, można się przejsć i zobaczyć rózne studia.
Nie radziłabym jednak robic tatuazu w lato, lepiej jesienią.
Ciekawe czy karmienie piersią jest przeciwwskazaniem...
Odwiedzenie konwentu dobry pomysł. :-)
teoretycznie karmienie piersia nie powinno byc przeciwwskazaniem, ale ja bym nie ryzykowała:) Na konwencie beda studia z całej Polski. Polecam Dagmarę i Celtik studio z Inowrocławia. Aha ... ni i Dereniowa z Warszawy.
ja polecam Dagmare ze studia na Bora-komorowskiego, jestem zadowolona z efektu, a pierwszy mialam robiony 11 lat temu,nastepny ponad rok temu. ja wybralabym jednak jesien/zime na robienie. dalej mi tatuaze szybko zagoily sie, ale na udzie miejsce bylo mniej spuchniete niz, na stopie i generalnie bardziej bolalo, szczegolnie przy palcach na stopie...ja jak opalam sie to na miejsca tatuazy klade krem z faktorem ok.50 albo bloker i wtedy kolor jest taki sam, nie wybiela sie, ale na pewno ok. miesiaca nie moglam wystawiac tego miejsca na slonce...
image

image
dziewczyny moze to głupie pytanie ale szczepicie się na żółtaczke przed? Bo ja też chce zrobić tatuaż ale właśnie nie wiem co z tą żółtaczką.
paula a dla czego byś nie ryzykowała przy karmieniu? co ma jedno z drugim wspolnego ? :-)
nie, nie szczepilam sie
image

image
Również nie zamierzam się szczepić, przed pobytem w szpitalu się nie szczepiłam to do tatuażu mam się szczepić? ;-)

Chcę duży tatuaż, nie kilka kresek - ma ktoś taki? Kompletnie nie wiem jak się dba o takie cudo.
jakoś tak bym sie bała podczas karmienia, w koncu to ingerencja. przeciez nie bede wiecznie karmić:) mam taką nadzieję:) (karmie 10 miesiąc)

w studio dokładnie Ci powiedza jak masz pielegnować tatuaż. Przede wszystkim folia spozywcza przez 2 doby i masc alantan albo bephanten. wtedy nie robia sie strupy, póxniej samo smarowanie.

Jak ktos źle znowi ból, to polecam emlę:)
Moj jest taki średni gdzies 10x10cm, ale naklucia nie były glębokie, wiec szybko sie goiło szybko. Myśle, ze to tez zalezy w jakim miejscu chcesz. Ja mam na ramieniu, w tym miejscu jest gruba skóra, ale np w okolicy kostki jest delikatniejsza i tam zapewne dłuzej sie goi.
I nie szczepiłam sie na żółtaczke.
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry