Widok

Tatuum Fashion House

Hej ;*
Pracował tam ktoś z Was może??
Jestem zaproszona dzisiaj na rozmowę po południu na stanowisku asystenta sprzedaży.
I tu moje pytanie :
Jakie są zarobki?? Czytałam trochę opinii na temat tej firmy i nikt nie wypowiadał się pozytywnie..
Więc nie wiem, czy warto iść...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie zaprosili na rozmowę wtedy kiedy nie mogłam przyjść (telefon np teraz i mam być niebawem), mieli się odezwać z propozycją nowego terminu i nie odezwali się....
wieczne rotacje w tej firmie- ogłoszenia pojawiają się ciągle, z tego co wiem pensje najniższe jeśli chodzi o ten profil branży, poza tym jest legenda że co roku wymieniają wszystkich nie wiem ile w tym prawdy ale opinię mają słabą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
znalazłam ten wątek bo właśnie się zastanawiałam O CO W TEJ FIRMIE CHODZI??? non stop szukają kierownika, co miesiąc nowe ogłoszenie od jakiegoś roku albo dłużej, kierownika teraz regionalnego szukali i po raz kolejny dekoratora... to jest jakiś trójkąt bermudzki????
Widocznie kadra zarządzająca za słabo naciska materię, a materia nie przyklada się do pracy. Standard w sieciówkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
albo mają niewyobrażalne oczekiwania ale nie chcą płacić doświadczonym i szukają frajerów a frajerzy się obijają :P Byłam na rozmowie, kultura, sympatycznie- no ale pracy nie dostałam pewnie byłam za droga :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to co piszesz możesz między bajki włożyć, nie było nigdy czegoś takiego,że co roku wymiana pracowników. Płacą słabo to fakt.
nie wiem czy to prawda z tym wymienianiem pracowników- napisałam że tylko tak słyszałam- ale jesli firma co miesiąc szuka pracownika to sorry jak dla mnie z nimi coś jest nie tak
Hej,

czy słyszał ktoś coś nowego na temat pracy w charakterze asystenta sprzedaży w Tatuum w Fashion Housie?
Zarabia sie tam 1300 zł na cały etat i trzeba włazić klientom w d*pe.
nie polecam tam pracy, bylam jakis czas temu na rozmowie, oferowali 1200 zł na okresie probnym, pozniej moze byc ale nie musi awans na starszego sprzedawce ( gdzie mam kilkuletnie doswiadczenie w handlu), ciezko wyrobic dodatowe premie, a nawet jak sie wyrobi to tylko 100 zł sie dostaje dodatkowo. Czesto widac ogloszenia w tych sklepach w roznych centrach. NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem tak - 2'000zł na stanowisku regionalnego to wg. nich za wysoka stawka - sami wyciągnijcie wnioski, rekrutacja w tej firmie była na żenującym poziomie, każdy zachowuje się jakby był BOGIEM - zamiast zadzierać z byle powodu nosa, powinni nabrać pokory bo wcale nie są jakąś firmą o którą można się zabijać - wręcz przeciwnie, już dawno w tej firmie nie ma specjalistów bo nikt tam za takie pieniądze nie chce pracować

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry