Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetny klimat, magiczna atmosfera wątek zamknięty Lokal ma coś w sobie co przyciąga. Świetny pomysł z koncertami jazzowymi i...
~slaw
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 grudnia 2011

klimatyczne miejsce wątek zamknięty Polecam polecam, nigdzie indziej nie ma tak wspaniałego nastroju i miłej...
~Janusz
-

mesje - opinia wątek zamknięty Było super! dobre ceny i fajna obsługa. A do tego wszedzie blisko na busa i skm!
~mesje
-

nie parzą herbaty przed spektaklem wątek zamknięty Jestem z dzieckiem bardzo częstym gościem na niedzielnych porankach...
~Christo, Gdynia
2

dodano: 12 grudnia 2011

Super!!! wątek zamknięty W Gdyni powstało miejsce klimatyczne gdzie można wypić pivo w dobrej cenie i...
~Darek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2011

Odwiedzam to miejsce wątek zamknięty Odwiedzam to miejsce ponieważ jest fajny klimat Teatru i smaczne herbatki...
~Maciej lubię Teatr
1

dodano: 6 stycznia 2011

herbaciarnia gdzie wiedza jakpodac zieloną herbatę wątek zamknięty w końcu jest miejsce w Gdyni gdzie wiedzą jak podąć zieloną herbatę, do tego...
~Wojtek
1

dodano: 6 lutego 2011

Rewelacja wątek zamknięty Dawno już nie było takiego miejsca z charakterem, miło jest w takim miejscu...
~Jeff
1

POLECAM wątek zamknięty Jestem częstym bywalcem UM w Gdyni i jak tylko mam chwilę zachodzę tam coś...
~Marek
1

Czy we dwoje, czy też większą grupą wątek zamknięty Już dawno nie byłam w tak ciekawym miejscu. TEAtralna, to świetne miejsce na...
~K.
1

dodano: 7 lutego 2011

POLECEM wątek zamknięty Świetne miejsce! Zarówno na spotkania w dużym gronie jak i na bardziej...
~szatniarka
-

dodano: 9 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry