Widok

Telefon na abonament? Jaka siec??

Dziewczyny w jakiej sieci macie telefony? gdzie sie najbardziej oplaca abonament??

siedzialam dzis i pzregladalam wszystkie strony sieci i kiszka tylko sie zagmatwalam ;/

musze jak najszybciej miec nowy tel i chyba na abonament przejde... od poczatku tj od 10 lat jestem w orange na karte... ale i tak wydaje na niego wiecej niz pewnie mnie abonament wyniesie a tel to bym chciala juz jutro nowy miec ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja powiem, że też teraz mam zgryza co zrobić....
Jestem wierna jak pies Orange od ponad 10 lat, ale ostatnio coś drogo mi ta wierność wychodzi :/
Być może przejdę do.... PLUS'a. Mają ciekawą ofertę dla tych, którzy przenoszą sie razem ze swoim numerem od innego operatora.

Taką ofertę ma też Play i Era, ale:
- do Play'a na pewno nie przejdę - bo się boję, że nikt nie będzie do mnie chciał dzwonić - tak jak ja teraz omijam szerokim łukiem dzwonienie do Playa; no sorry 0,78zł za minutę to lekutkie przegięcie!! do Irlandii na kom. dzwonię z drugiej karty (Heyah) za niecałe 0,50zł.
- do Ery też chyba nie przejdę, bo nie mam nikogo z bliskich w Erze.

Muszę się przejść do salonów Orange i Plusa.
Zobaczę co mi zaproponują w Orange, jeśli nic ciekawego (a na razie nic ciekawego nie widziałam na stronie internetowej), to pożegnam się z nimi i przejdę do PLUSa.
maritiki@op.pl
a ja mam tez play,nie dawno przedłuzałam umowe i nie narzekam abonament mam long99 a płace 69 mam 500 min do wszystkich sieci i do play za free,zasieg ok wiec nie narzekam,mam tez u nich neta i z tym troszke gorzej ale za 10GB 45zł dla abonentów nie ma tragedii tak wiec polecam,a jak ktos chce do mnie dzwonic to dzwoni,albo ja oddzwaniam :P
Ja też jestem w play, od jakichś 4 lat i nie narzekam. Przed chwilą właśnie dostałam smsa, że jako ich abonent dostaję 100 darmowych smsów :) tylko, że właśnie problem jest w tym, że stawki za rozmowy do Play są tak wysokie, wygląda to tak, jakby inne sieci w porozumieniu próbowały wygryźć play...
Tak chca wygryźć play. Ja tez mam play....i zadowolona jestem. Jeszcze troszke czasu i duzo osób przejdzie do Play. A z dzwonieniem nie przejmuje sie,ze nie dzwonią...przynajmniej mam spokoj a jak chce pogadac to ja dzwonię i gadam:)A jak ktos bedzie mial cos waznego to i tak zadzwoni. Teraz trudno rozeznac sie kto w jakiej sieci od chwili mozliwosci przenoszenia numerów.
polecamy orange.. ale Risika jak potrzebujesz na "gwałt" np. uciekasz przed KRUK-iem ;-) to jest oferta fajna w play.
A co to jest KRUK?
maritiki@op.pl