Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NIGDY WIĘCEJ wątek zamknięty Po tej pizzy moja depresja ma depresję. Moja koleżanka myślała, że miała...
~AnonimowaPizza
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 września 2017

To jest pizza ?!?! wątek zamknięty Napiszę od razu bez ogródek. Tak okropnej, ohydnej i bezsmakowej pizzy nie...
~bartolini1987
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 stycznia 2016

Nie polcam telepizzy na żwirki i wigury na zapie wątek zamknięty Pizza przyjechała zimna na dodatek była spalona i twarda trudna do zjedzenia....
~Maniek89
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 stycznia 2015

Maik - opinia wątek zamknięty Ja jakoś nigdy nie byłem zadowolony z telepizzy. Zawsze coś było nie tak - a...
~Maik
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 marca 2014

polecam wątek zamknięty skorzystalam pierwszy raz z tej pizzeri i jestem zadowolona pizza byla...
~ada
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 grudnia 2012

Mania - opinia wątek zamknięty Pizza beznadziejna w smaku, mdła, a zamiast sera produkt seropodobny, który...
~Mania
-

dodano: 30 października 2012

spozniona pizza wątek zamknięty zamowilem pizza o 19:30 ale niestety dojechala do mnie o 21:28 pizza...
~stuart
-

dodano: 30 września 2012

nie są w stanie przewidziec kiedy dostarczą zamówiona pizzę wątek zamknięty Wczoraj o godzinie ~ 18.50 zamówilismy pizzę. na pytanie w jakim czasie...
~Niezadowolny(trudno sie dziwić)
-

dodano: 12 sierpnia 2012

Polecam, ale... wątek zamknięty Jakość obsługi na wysokim poziomie. Obługa kulturalna, cierpliwa i z...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 września 2011

pizzeria I klasa wątek zamknięty powiem krótko - dobra obsługa, dobre jedzenie, dobra marka. Tylko mogłoby być...
~Wiktor
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 maja 2011

Rozczarowany klient - opinia wątek zamknięty W porównaniu z Telepizzą, która była kiedyś obecnie jest to kompletne dno......
~Rozczarowany klient
1

dodano: 4 kwietnia 2011

Sebastian - opinia wątek zamknięty Na zamówienie czekałem 1,5 godziny. Pizza przyjechała zimna a na dodatek nie...
~Sebastian
-

dodano: 13 lipca 2010

marlena - opinia wątek zamknięty pizza bardzo dobra :) w okolicy najlepsza w 3mieście .. jedna z lepszych
~marlena
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 czerwca 2009

masakra wątek zamknięty pizze moze i dobre ale zeby czekać na dostawe do domu nie raz po 2 godziny...
~amfa
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 stycznia 2009

helcia - opinia wątek zamknięty NAJGORSZA PIZZA JAKĄ JADŁAM!!! ciasto nie dopieczone,składników nie było...
~helcia
-

dodano: 14 stycznia 2009

fajny lokal wątek zamknięty Lokal urządzony zgustownie,fajny kącik dla dzieci, miła obsługa, pizza...
~Helcik
-

dodano: 8 grudnia 2008

Super pizzeria wątek zamknięty Naprawde smacznie ;] Mila obsluga i szybka dostawa nie ma lepszej pizzeri ;]
~czarek
-

dodano: 28 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

17

wątków

do góry