Widok
Ten warsztat jest tylko dla cierpliwych ludzi.
Właściciel umawia się na konkretną godzinę, a potem karze czekać, niewiadomo jak długo. Nieterminowość cechuje ten warsztat. Pomimo zapewnień, że usługa będzie wykonana tego samego dnia-niestety odbiór samochodu nastąpił następnego dnia. Obiecali telefon powiadamiający o postępie w wykonaniu naprawy, który nie został wykonany.
Moja ocena
Fiat Club
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 3
asortyment: 4
jakość usług: 4
terminowość: 2
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.3
* maksymalna ocena 6
Jestem ich klientem od dlugiego czasu i doceniam to ze sie staraja pomoc w kazdej sprawie. Polecam ten warsztat. Sam trafilem tam z polecenia. Jak widac gm shit nie kazdy moze byc zadowolony, ale wiekszosc jest zadowolona z ich pracy. Proponuje zalozyc swoj warsztat i byc dla wszystkich idealnym partnerem biznesowym lub w dalszym ciagu zajmowac sie krytyka...
Moim zdaniem jest wiele warsztatów, ale oni jako nieliczni są uczciwi i rzetelni. Co do jakości i fachowości nigdy nie miałem zastrzeżen, terminowość tez bez zastrzeżen, bo jeśli nawet coś wyskoczyło po drodze zawsze był telefon z ich strony. Co najważniejsze niczego nie zrobili w moim aucie bez konsultacji ze mną. Polecam