Widok

Tenis partner/partnerka

Cześć, Jestem z Gdańska Jasienia, babeczka 45+, lubię "popykać" w tenisa od czasu do czasu, a dzis pogoda jak marzenie. Zresztą, jakby nam siępodobało, możemy spotykać się częściej. Pisz od razu na me007@10g.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurcze 007 , jak tu z taką 007 wygrać chociażby w Tenisa ??
- No i do tego otwarta i bezpośrednia niczym prawdziwy Bond...

Powodzenia w poszukiwaniach Babeczko...
Zawodowo zajmuję się szeroko pojętymi zagadnieniami skutecznej sprzedaży/ Mieszkam w Gdańsku, jestem /PRAWDZIWYM/ Chrześcijaninem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taaaa, i o czym byś z taką rozmawiał? O trwałości chrztu, smudze w gaciach czy o .enisie ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ze mną można pogadać o wszystkim. O samochodach tez. Znam na pamiece rejetsrację swojego samochodu! A podobno przecietna kobieta nie zna, hahaha.
Pozdrawiam i bez wrzucania kolegom i mnie proszę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, Dariuszu, nie sprawdzałam forum, bo znalazłam tenisowego partnera, ale oczywiscie nie tutaj...bo jak widać tutaj tylko sobie mnie skomentowaliście. Od mojego (przypadkowego) partnera, znalezionego w dziale ....hahahaha....szukam drugiej połowy... dowiedziałam się, że jestem wyjątkiem. Ze chce mi się wyjść z domu i umiem znależć kogos, kto też zagra. Babeczki, do rakiet! Niech nas bedzie wiecej! A to 007 to takie nieskromne nawiązanie. Tenisistka ze mnie marna, poziom trochę ponad podwórkowy, ale czasem backhand obureczny wyjdzie, a czasem trzy pod rząd. I to uczucie....Pozdrawiam. Jak grasz, mozemy się spotkać na meczyk :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dariuszu, do boju. Przecież masz dobrego returna. Alleluja i do przodu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaq, pokaż klasę, nie komentuj Darka, nie trać energii, zagraj ze mną. Jestem godna :)

Wcześniejsze doświadczenia z tego forum, a mianowicie umawianie się za jego pośrednictwem, źle się kończyły. Czytelnicy wiedzą o czym piszę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jesteś narodowcem i bijesz??? hahahahah. Kobiety 45+?
Nie namawiam w takim razie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie znasz tematu, dlatego nie wiesz o co chodzi z tym umawianiem. Dużo by pisać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś trochę grałem... Dzisiaj nie miałbym z Tobą szans a ponadto mam parę ważnych spraw na głowie aktualnie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w życiu osobistym a jeszcze lepiej /i/ w Duchowym.

- Nie wiem czy wiesz, ale nie za długo możesz być na zawsze 18 i to niekoniecznie z Plusem... A wiedz, że ja wiem co mówię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

:D...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok, nic na siłę. W duchowym już nic mi nie pomoże, w Twoim rozumieniu duchowosci. Czuje, że jest we mnie wewnętrzny spokój, harmonia. Ja wierzę już (aż) tyllko w dobrych ludzi, ich działania.

Moje zrozumienie duchowości... Prawdziwe jest tylko jedno zrozumienie i pochodzi ono z Góry...

Szukasz namiastki szczęścia / doznań nie widząc Całości Spraw, które prowadzą do " Nawet oko nie widziało ani ucho nie słyszało co NAM Bóg przygotował..."

No cóż, nie Ty jedna należysz do słabo widzących duchowo, delikatnie to ujmując.

Idź w Pokoju.

Właśnie przeoczyłaś "Swoje 5 Minut...".

Zaprawdę, nie każda gleba wydaje owoc, gdy otrzyma ziarno, tutaj Słowo.

Właśnie swoją reakcją na Słowo człowiek sam się osądza, kto ma uszy niechaj słucha a kto ma oczy niech widzi, Czas jest Bliski!
Zawodowo zajmuję się szeroko pojętymi zagadnieniami skutecznej sprzedaży/ Mieszkam w Gdańsku, jestem /PRAWDZIWYM/ Chrześcijaninem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ojcze Salamonie, jakieś słowo na niedzielę ?

Sekciarz jak nic. Pewnie grupa "Alfa", hahahaha. Trzymajcie sie z daleka

Jaki sekciarz, toż to jeden z lepszych autorów na forum.

Inne tematy z forum Hydepark

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (13 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (699 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...

do góry