Widok
Hej, Dariuszu, nie sprawdzałam forum, bo znalazłam tenisowego partnera, ale oczywiscie nie tutaj...bo jak widać tutaj tylko sobie mnie skomentowaliście. Od mojego (przypadkowego) partnera, znalezionego w dziale ....hahahaha....szukam drugiej połowy... dowiedziałam się, że jestem wyjątkiem. Ze chce mi się wyjść z domu i umiem znależć kogos, kto też zagra. Babeczki, do rakiet! Niech nas bedzie wiecej! A to 007 to takie nieskromne nawiązanie. Tenisistka ze mnie marna, poziom trochę ponad podwórkowy, ale czasem backhand obureczny wyjdzie, a czasem trzy pod rząd. I to uczucie....Pozdrawiam. Jak grasz, mozemy się spotkać na meczyk :)
Kiedyś trochę grałem... Dzisiaj nie miałbym z Tobą szans a ponadto mam parę ważnych spraw na głowie aktualnie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w życiu osobistym a jeszcze lepiej /i/ w Duchowym.
- Nie wiem czy wiesz, ale nie za długo możesz być na zawsze 18 i to niekoniecznie z Plusem... A wiedz, że ja wiem co mówię.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w życiu osobistym a jeszcze lepiej /i/ w Duchowym.
- Nie wiem czy wiesz, ale nie za długo możesz być na zawsze 18 i to niekoniecznie z Plusem... A wiedz, że ja wiem co mówię.
Moje zrozumienie duchowości... Prawdziwe jest tylko jedno zrozumienie i pochodzi ono z Góry...
Szukasz namiastki szczęścia / doznań nie widząc Całości Spraw, które prowadzą do " Nawet oko nie widziało ani ucho nie słyszało co NAM Bóg przygotował..."
No cóż, nie Ty jedna należysz do słabo widzących duchowo, delikatnie to ujmując.
Idź w Pokoju.
Właśnie przeoczyłaś "Swoje 5 Minut...".
Zaprawdę, nie każda gleba wydaje owoc, gdy otrzyma ziarno, tutaj Słowo.
Właśnie swoją reakcją na Słowo człowiek sam się osądza, kto ma uszy niechaj słucha a kto ma oczy niech widzi, Czas jest Bliski!
Szukasz namiastki szczęścia / doznań nie widząc Całości Spraw, które prowadzą do " Nawet oko nie widziało ani ucho nie słyszało co NAM Bóg przygotował..."
No cóż, nie Ty jedna należysz do słabo widzących duchowo, delikatnie to ujmując.
Idź w Pokoju.
Właśnie przeoczyłaś "Swoje 5 Minut...".
Zaprawdę, nie każda gleba wydaje owoc, gdy otrzyma ziarno, tutaj Słowo.
Właśnie swoją reakcją na Słowo człowiek sam się osądza, kto ma uszy niechaj słucha a kto ma oczy niech widzi, Czas jest Bliski!
Zawodowo zajmuję się szeroko pojętymi zagadnieniami skutecznej sprzedaży/ Mieszkam w Gdańsku, jestem /PRAWDZIWYM/ Chrześcijaninem.