Terapia Manualna

Masażyści Rehabilitacja

Gdańsk, Arkońska 12A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kama - opinia nowy temat Polecam. Tomasz jest profesjonalistą w każdym calu. Po pierwszej terapii...
~Kama
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 lutego 2023

Tomasz - opinia Polecam w 100% Pełen profesjonalizm i wspaniała atmosfera. Raz jeszcze...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 3 listopada 2022

Agata - opinia Do Tomka trafiłam całkiem przypadkiem na mini sesję. Rozmawialismy na temat...
~Agata
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 3 września 2022

Kasia, fizjoterapeuta - opinia Świetny terapeuta. Profesjonalizm, wiedza i doświadczenie. Podejście...
~Kasia, fizjoterapeuta
1

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 21 czerwca 2022

Wiktoria - opinia Pan Tomasz jest prawdziwym ekspertem w swojej dziedzinie. Przyszedłam z bólem...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 29 maja 2022

Miłosz M - opinia Tomek to świetny specjalista w swojej dziedzinie. Jestem osobą, która ma...
~Miłosz M
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 12 maja 2022

Hania - opinia W listopadzie zeszłego roku wybrałam się do Tomka z przewlekłymi bólami...
~Hania
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lutego 2022

Sylwia ️ - opinia Jeżeli szukacie profesjonalisty, to strzał w dziesiątkę. Tomasz jest...
~Sylwia ️
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 stycznia 2022

Albert - opinia Mam 51l.Od 5 lat nieskutecznie leczyłem się u wielu terapeutów na bóle...
~Albert
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 stycznia 2022

Kasia i Tomek - opinia Tomek jest człowiekiem kontaktowym,bardzo otwartym.Cechuje Go indywidualne i...
~Kasia i Tomek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 grudnia 2021

Lucyna - opinia Jestem po kolejnej wizycie u Pana Tomasza i kłaniam się nisko za ulgę której...
~Lucyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 grudnia 2021

Jan - opinia Byłem u Tomka dwa razy i w obu przypadkach efekt było czuć natychmiastowo....
~Jan
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 grudnia 2021

Anna Sałuda - opinia Witam. Pan Tomek to mistrzostwo. Mam 55 lat dzięki Niemu minęły wieloletnie...
~Anna Sałuda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 września 2021

Tomasz I. - opinia Bardzo polecam, zabieg jest intensywny, ale bardzo efektywny.
~Tomasz I.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 maja 2021

Jacek , neurolog - opinia Goraco polecam, wielkie zaangazowanie i umiejetnosci, wnikliwe badanie...
~Jacek , neurolog
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 kwietnia 2021

Bożena T. - opinia wątek zamknięty Jestem starszą osobą po osiemdziesiątce, emerytowanym lekarzem. Miałam wiele...
~Bożena T.
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 marca 2021

Magdalena - opinia wątek zamknięty Piszę z podziękowaniami dla Tomka za pomoc, której mi udzielił kiedy tego...
~Magdalena
-

dodano: 25 stycznia 2021

Ilona - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm i empatyczne podejście do pacjenta. Przez dłuższy czas...
~Ilona
-

dodano: 17 listopada 2020

Ewa W. - opinia wątek zamknięty Udar - niedowład ręki. Pan Tomek z Gdańska posiada obszerną wiedzę z zakresu...
~Ewa W.
-

dodano: 16 listopada 2020

Carla Modry - opinia wątek zamknięty Trafiłam do Tomka z potwornym bólem w klatce piersiowej(czułam ucisk ,nie...
~Carla Modry
-

dodano: 6 września 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry