Widok
Terapia na otyłość.
Witam.Mam 19 lat.Mam bardzo dużą nadwagę i źle się z tym czuję.Stosowałam już różne kuracje odchudzające, brałam różne tabletki odchudzające i nic to nie pomagało.Zawsze kończyło się że wracałam do jedzenia a co za tym idzie do przybierania na wadze.Jestem młoda dziewczyną i zauważyłam że ta otyłość spowodowała u mnie kompleksy.Ostatnio oglądałam program w TVN o leczeniu otyłości terapią w hipnozie.Jestem sceptyczką więc nie bardzo w to uwierzyłam ale cóż w sumie nie miałam już żadnego innego wyjścia więc postanowiłam spróbować.Poszukałam w internecie namiarów na takie terapie.Byłam na 3 sesjach terapeutycznych i co mogę powiedzieć.Po pierwsze faktycznie nie mam łaknięcia .Po drugie jem już o wiele mniej i bardziej skupiam się aby jeść zdrowo, owoce, warzywa.Jestem tak jakby bardziej świadoma zdrowego odżywiania a co najważniejsze to to że z tygodnia na tydzień spada mi waga.Nie zauważyłam jak na razie aby powstał efekt jojo.Ogólnie czuję się bardziej spokojna a moje emocje są wyciszone.Terapeuta mój powiedział mi że przyczyną mojego ciągłego jedzenia był strach i niska samoocena.Teraz czuję się wspaniale i naprawdę polecam taką formę terapii.
Witam.W odpowiedzi na Twoje pytanie byłam u Pana Sakowskiego.Szukając w internecie znalazłam co prawda kilku takich terapeutów w Polsce ale wybrałam tego Pana ponieważ gdzieś mi się obiło o uszy że jeśli chodzi o terapie w hipnozie jest najlepszy.Poza tym facet ma super podejście i jest zupełnie normalny.Polecam i życzę powodzenia :)
A ja sie z tym nie zgodze. Bylam u niego na 3 terapiach i nie daly mi one absolutnie nic. Wydalam naprawde duzo pieniedzy, ale skutku nie ma zadnego, choc od ostatniej wizyty minelo kilka miesiecy. ludziom ktorzy chca zdecydowac sie na cos takiego polecam predzej terapie u profesjonalnego psychoterapeuty. moze i pochlonie to wiecej czasu, ale na pewno zaowocuje lepszymi, wiekszymi, ba - w ogole jakimikolwiek efektami. Oczywiscie kazdy moze miec inaczej, ale na mnie ta cala hipnoterapia nie zadzialala. Nie dalabym sie wiecej na cos takiego namowic pod zadnym pozorem. straty jakie ponioslam sa nie tylko finansowe, ale stracilam tez zaufanie do ludzi, ze ktokolwiek jest mi w stanie pomoc, ale i nadzieje, ze jeszcze cos mi pomoze w moim problemie. Takze zastanowcie sie dobrze,zanim sie podejmiecie takiej wlasnie terapii.
Ja pierwszy raz miałem możliwość spotkać sie z Panem Rafałem Sakowskim rok temu, kiedy to jeszcze przyjmował w centrum Gdyni. Wtedy to zawozilem zone na odchudzanie do niego. Z tego co pamietam to Ewa byla u Rafała 5 razy, a tak w zasadzie to taki przelom w leczeniu pojawil sie dopiero po czwartej wizycie, po 5 tej zakonczylismy terapie bo juz wszystko bylo dobrze. Do dnia dzisiejszego zona schodła 16 kg. Przed wizyta u Pana Rafała próbowala wszystkich mozliwych metod odchudzania włącznie z terapiami u profesionalnego psychoterapeuty, poniewaz oprócz nadwagi Ewa nie radzila sobie z emocjami. Wizyt u psychoterapeutki bylo 10 i bez zadnego efektu, Ewa zniechecila sie i wtedy trafilem do Rafala Sakowskiego z polecenia znajomego. Dzieki temu człowiekowi zona pozbyla sie tych negatywnych w sobie emocji, a co najwazniejsze to to ze znowu moze patrzec na swoje cialo, bo przedtem miala juz obsesje na tym punkcie ze jest za gruba.
Ale to nie koniec, bo miesiac temu ja zakonczylem terapie u Rafała, pozwólcie ze mojego problemu nie opisze, ale powiem tylko tyle ze dzieki terapii u Pana Sakowskiego moje malzenstwo nie rozpadło sie. Nie wspomne o tym ze mialem problem z kregoslupem piersiowych od lat, dziesiatki rehabilitacji, a Pan Rafal jednym masazem z ustawieniem kregosłupa zlikwidowal mi problem , ktory dreczyl mnie przez lata. Dla mnie ten człowiek to mistrz nad mistrze w tym co robi. Osobiscie nikogo lepszego nie znam. Polecilem juz kilku moim znajomym Pana Rafala Sakowskiego jako hipnoterapeute i masazyste i zawsze otrzymywalem zwrotki z podziekowaniami za danie namiaru na tego człowieka.
Polecam wszystkim
Tomek
Ale to nie koniec, bo miesiac temu ja zakonczylem terapie u Rafała, pozwólcie ze mojego problemu nie opisze, ale powiem tylko tyle ze dzieki terapii u Pana Sakowskiego moje malzenstwo nie rozpadło sie. Nie wspomne o tym ze mialem problem z kregoslupem piersiowych od lat, dziesiatki rehabilitacji, a Pan Rafal jednym masazem z ustawieniem kregosłupa zlikwidowal mi problem , ktory dreczyl mnie przez lata. Dla mnie ten człowiek to mistrz nad mistrze w tym co robi. Osobiscie nikogo lepszego nie znam. Polecilem juz kilku moim znajomym Pana Rafala Sakowskiego jako hipnoterapeute i masazyste i zawsze otrzymywalem zwrotki z podziekowaniami za danie namiaru na tego człowieka.
Polecam wszystkim
Tomek
Cześć wszystkim. To prawda Rafał Sakowski to profesionalista w każdyn calu. Ten facec ma normalnie dar pomagania w sytuacjach beznadziejnych. Jeśli masz problem i nie możesz go rozwiązać to on na pewno znajdzie rozwiązanie. Masaż w jego wykonaniu to poezja. Ten człowiek w swoją prace wkłada serce i nie uwierze jak tu ktos napisał ze wizyta trwała 30 min, bo bylam u niego też na terapii i sama rozmowa wstepna trwala 30 min, a gdzie jeszcze terapia. . Ja byłam i jestem bardzo zadowolona i polecam tego człowieka wszystkim, podpisuje sie pod tym obiema rękami. Pozdrawiam
Edyta
Edyta