Widok

Terapia

Odradzam wizytę o mgr Łukasza Turos'a. Zgłosiłem się do tego pana na wizytę z dyskomfortem w odcinku lędźwiowym kręgosłupa. Przyniosłem ze sobą rezonans zrobiony 3 lata wcześniej. Terapeuta nie ocenił rzetelnie stanu mojego kręgosłupa, nie uprzedził jakie mogą być konsekwencje jego "terapii", nie zasugerował ponownego badania rezonansem magnetycznym. Następnego dnia po wizycie poczułem mrowienie w prawej kończynie, po dwóch dniach miałem problemy z jakimkolwiek poruszaniem. Przez 3 tyg. z potężnym bólem chodziłem na zabiegi do tego pana, gdyż twierdził, że wie jak mnie wyciągnąć z tego stanu. W zasadzie jedyne ćwiczenie jakie mi zalecił to przeprosty, które tylko powodowały natężenie bólu. W końcu zrezygnowałem i przestałem ćwiczyć. Minęło pół roku od wizyty ciągle odczuwam ból i mam problemy z wykonywaniem pracy, o sporcie już mogę zapomnieć.
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 1

wyposażenie: 2

czas oczekiwania: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mi zrobił dokładnie to samo przy podwójniej dyskopatii. Po Pana Magistra Łukasza P. terapii Mc Kenziego chodzić nie mogłem. Byłem na dwóch wizytach u tego Pana. Pierwszy raz przyszłym do gabinetu w miarę dobrym stanie. A następny dzień nie mogłem wstać z łóżka. Musiałem zadzwonić po karetkę i zabrali mnie do szpitala. Już nigdy tam nie wrócę! A na dodatek Pan Łukasz był arogancki, krzyczał na mnie i wogle nie słuchał jak mówiłem ze po wykonywaniu jego czwiczeni w domu mnie strasznie boli.
Dzis dzięki Bogu chodzę do innej kliniki. Rehasport w Gdańsku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry