Salwit Nowoczesna Fizjoterapia

Rehabilitacja

Gdańsk, al. Grunwaldzka 494/1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ramiro Gonzales Diaz - opinia wątek zamknięty Chodzę od nie dawna, nie jestem wierząca leczenie przez masażu, ale tu się...
~Ramiro Gonzales Diaz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 grudnia 2019

Najlepsi! wątek zamknięty Kolano, miednica, kręgosłup, ciąża. Nie ma problemu, z którym nie dostałam...
~Bogna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 grudnia 2018

Salwit - tutaj profesjonalna pomoc dla wszystkich! wątek zamknięty Codziennie uprawiam sport, jestem instruktorem. Trafiłam do Salvit z...
~Monika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2018

Terapia wątek zamknięty Odradzam wizytę o mgr Łukasza Turos'a. Zgłosiłem się do tego pana na wizytę z...
~Jacek
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2017

zdecydowanie polecam wątek zamknięty Do Pana Łukasza Turosa chodziłam z problemem tzw. "zamrożonego barku". Nie...
~Regina Truszkowska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 grudnia 2017

POLECAM !!! wątek zamknięty Do Salwit trafiłam z polecenia i nie żałuję ! Moje przepukliny w odcinku...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 października 2017

ZDECYDOWANIE POLECAM. wątek zamknięty Jestem po operacji wszczepienia endoprotezy prawego kolana i przed operacją...
~Alicja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2017

Z pasją i zaangażowaniem wątek zamknięty Już na pierwszej wizycie pan Łukasz rozpoznał przyczynę moich dolegliwości...
~Zadowolona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2017

Ratunek dla straceńców wątek zamknięty Mój kręgosłup wołał o pomstę do nieba, codzienne bóle, problem z oddychaniem...
~Asia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 lipca 2016

SALWIT wątek zamknięty Trochę to trwało zanim dałam się namówić na wizytę u p. Łukasza; nie...
~Stenia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 marca 2016

Bardzo dobry specjalista! wątek zamknięty Do Łukasza trafiłam z bólem szyi i ręki. Przez wiele lat borykałam się z tym...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 października 2015

Warto bo działa! wątek zamknięty Po raz pierwszy ktoś naprawdę wytłumaczył mi na czym polega mój problem z...
~Karol
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 września 2015

polecam !!! wątek zamknięty Pan Łukasz to istny czarodziej ! Ponad 3 lata błąkania sie po lekarzach,...
~U.Świat
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lipca 2015

Świetny w każdym calu!!! wątek zamknięty Trafiłam do Łukasza z potwornym bólem karku, krzyża i pleców. Obecnie jestem...
~SzerJo
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 marca 2015

Specjalista mwysokiej jakości wątek zamknięty Za mną kilka wizyt u lekarzy, którzy rozkładali ręce nad moim bólem...
~Zośka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 grudnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry