Widok
Terapia u Pani Karoliny Szot
Na terapię trafiłam z objawami depresji, totalnym brakiem chęci do życia oraz zaburzeniami odżywiania. Dzięki szerokiej wiedzy Pani Karoliny z zakresu psychologii udało mi się znaleźć przyczynę złego samopoczucia. Podczas cotygodniowych spotkań poruszałyśmy wiele ważnych dla mnie kwestii dotyczących odżywiania, relacji międzyludzkich, przeciwdziałaniu objawom depresji. Oprócz spotkań otrzymywałam również wiele pomocnych materiałów. Pani Karolina Szot jest wspaniałą, empatyczną osobą, potrafi uważnie wysłuchać i doradzić co w terapii jest bardzo istotne. Jestem wdzięczna Pani Karolinie za wszystkie spotkania, rady i przywrócenie mi radości życia :) Polecam każdemu kto szuka pomocy u dobrego psychologa!
Moja ocena
Gabinet Psychoterapii i Diagnozy Psychologicznej odNova
kategoria: Psycholodzy
zaangażowanie: -
klimat i wystrój: -
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Przerażajace jak łatwo wystawia sie stwierdzenia jakby były prawda. Bardzo to przykre, bo może zniechęcić kogoś kto naprawdę potrzebuje pomocy. Ja tez kierując sie opiniami poszłam do p. Karoliny. Ona sie nie musi samoreklamowac, to jest bardzo krzywdzące , bo to naprawdę świetny specjalista i skromna osoba. Jak ktoś nie był niech nie pisze, bo może odstraszyć takie osoby jak ja, a gdybym nie trafiła na terapie to nie wiem , co by ze mną było.