Widok

Teraz ZOSTANĘ UMORALNIONY... Wiem.

Ale również sądziłem, że TAKA sytuacja mnie nigdy nie spotka...
Rozwalam DWA związki.
Mój - długoletni... Mam żonę, i córkę.
Jej - za kilka miesięcy wychodzi za mąż. Ale od kilku lat są ze sobą.
Dramat.
Tak - nie miało być.
Długo trwający kryzys w związku... Zacząłem szukać.
Wrażeń, romansu, ...seksu.
Spotkałem Ją.
Próbowała... niepewnie... także szukać podobnych emocji.
Mieliśmy się NIE ZAKOCHIWAĆ. Czysta fizyczność, może sympatia.
Taki był "układ".

Jednak... Zupełnie się pokręciło. Ja Ją POKOCHAŁEM.
Ona... Jest rozdarta.
Długo by opowiadać...
NIE CHCĘ INNEJ Kobiety, niż Ona.
Jest ...ucieleśnieniem moich Marzeń.
KOCHAM JĄ...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 24
Masz typowo kobiece problemy. Weź sobie coś z tribulus terrestris lub inny środek podnoszący poziom naturalnego testosteronu, a zmieni Ci się psychika i przestaniesz mieć problem. Mówię na 100% poważnie. Posłuchaj mojej rady, a dobrze na tym wyjdziesz. Twój problem polega na tym, że jako mężczyzna odczuwasz kobiece emocje - to się leczy hormonami, wszystkie inne "terapie" to bzdet niewarty Twojej uwagi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie jesteś skończony. Masz podejście do tematu, jak gimnazjalista na koloniach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to wychodzi na to, że komuś się cholernie nudzi, skoro zamiast ciężko pracować nad wzrostem PKB (żeby nasz ukochany premier miał co z dumą ogłaszać) kleci podobne banialuki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesteś żenujący:/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież to była i jest zwykła prowokacja. Nie było i nie ma żadnego "Zakochanego", żadnej "M"...itd.. Ktoś zwyczajnie wymyślił ciekawą skądinąd prowokację, wiedząc, że temat chwyci.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak umów się z Kachną na kawę

albo inna Panią i będzie inny problem. Co zrobić z tymi dwoma .......
Żałosne.
I rozumiem, że bełkotliwa spowiedź na portalu trojmiasto.pl jest dla ciebie rodzajem katharsis?
Jeśli tak, to gratuluję. Leć na randkę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
100% soku w soku!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powiem krótko: użalasz się nad sobą jak zniewieściał ciota! Jesteś cholernym egoistą, który ma w d*** wszystkich na około. Myślisz wyłącznie o tym, jak sobie dobrze zrobić. Tyle.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bylam w podobnej sytuacji, dowiedzialam sie z smsow ze moj mezus sie lajdaczy, zadzwonilam na komorke kochanki, pogadalam z nia i dowiedzialam sie, ze jej obiecuje rozwod, juz ze mna nie sypia, ba ze sie prawie wyprowadzilam. Zaprosilam ja do siebie zeby zobaczyla ze moja bytnosc jest calkowicie pelna, byla w szoku , on tez kiedy ja ujrzal w drzwiach. rezultat? Laska schowala glowe w piasek, potem okazalo sie ze on byl jej jedym z... kilku potencjalnych dawcow spermy, przerzucila sie na kolesia bez zobowizan a ja olalam mezusia, ktory z braku laku lata po agencjach zeby ktos mu zrobil loda :))))))))))) Kazdemu wg winy:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
DOKLADNIE SIE Z TOBA ZGADZAM!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przeczytalam caly watek pana "Zakochanego" i wypowiem sie z punktu widzenie tej drugiej strony - zony- lub byc moze tego drugiego-niedoszlego meza- nie masz pojecia jakie beda skutki Twojego zauroczenia - bo to inaczej sie nie nazywa- a skutki doprowadza do tego ze kiedys twoja M znienawidzi Ciebie, tak jak zona,dzieci,przyjaciele,tesciowie. Dlaczego? bo nie zawiodles 1 osoby, zawiodles ich wiele, postapiles -czy zamierzasz postapic- egoistycznie,isc na latwizne, zmienic kapcie na nowe myslac ze nowe sie nie przydepcza. Nie probowales ratowac zwiazku z zona, nie probowales nawet zastanowic sie czy ten kryzys nie jest tez twoja wina, idziesz na cholerna latwizne a wiedz ze taka jest kolej i etapy zwiazkow-w kazdym pojawia sie kryzys-im wiecej ich zwalczymy i zostajemy razem swiadomie -tym wartosciowszy jest zwiazek. Twoja wybranka kiedys ciebie zmieni na mlodszy model, kiedy nie wytrzyma presji srodowiska zaczna sie doły, oskarzenia o zepsucie zycia bo z tamtym moglo byc lepiej-chociaz nie wie za cholere jak by bylo- a ty bedziesz z poczuciem winy moze za 3-5 lat szukal kolejnej MIŁOSCI. Ten zwiazek na zgliszczach NIE WYPALI. mOZE NA ROK,DWA nie wiecej. W zyciu tak jest ze na cudzej krzywdzie nie zbudujesz wlasnego szczescia. NIGDY. I cale szczescie ze tak wlasnie jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no i właśnie o tym samym sobie pomyślałam, zwykły d...k z Ciebie "zakochany", uważaj żeby kiedyś ktoś Tobą się tak nie zabawił.
Dorośnij człowieku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
BRAWO "ja"! Napisałeś dokładnie to co myślę. Słowo w słowo!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli Zakochany jest madrym facetem to wybral madra zone i madra kochanke. Obie jakos go ustawia. Czekam na zakonczenie tej bajki. Powodzenia!

http://www.youtube.com/watch?v=fWqT5iugSYQ&feature=related
Zakochany:
Przyznam Ci się, że jestem pod wrażeniem. Jeśli to wszystko prawda, co piszesz, to Twoja M - ma naprawdę zaangażowanego wielbiciela.
Trochę Jej zazdroszczę.

Ale napisz proszę, jak Wasze losy... Bo lektura była momentami porywająca. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co zrobisz jeśli Twoja miłość o 10 lat młodsza powie Ci za rok czy dwa że był to szczeniacki wybryk? Tak jak Ty mówisz teraz o swojej żonie.
Postaw się w odrwotnej sytuacji gdyby Twoja żona tak postępowała, co byś zrobił, jak byś się czuł.?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zakochany nie drecz ludzi :) Jestes ze swoja miloscia czy nie??? :) Kiedy nastapi ciag dalszy???
Ze tak nieśmiało zapytam...

DUŻY ten majątek..?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry