Widok
Test nowego miejsce
Wpadłem po południu coś zjeść i napić się piwa. Karta menu bogata, spory wybór dla smakoszy kuchni włoskiej, choć danie które zamówiłem jednak nie było dostępne. Nie ma sprawy - spaghetti, jakie wziąłem w zamian było ok, niebanalne, dobrze przyrządzone, fajnie podane. Ceny? Akceptowalne, może nie na kieszeń studenta, ale dla ludzi 25-30 jak znalazł. Fajnie że jest alternatywa dla piw-sikaczy (Żywiec, Heineken) - można wziąć Koźlaka albo Złote Lwy. Jedno poważne rozczarowanie - można palić w mniejszej sali. Wystrój: cóż, powiedzmy że intrygujący: betonowe ściany i grubaśne drzwi do toalety sugerują, że jesteś w bunkrze, ale żarówiaste i lekko psychodeliczne koła na ścianach i suficie przełamują tę ascezę. W sumie wystrój nie przypadł mi do gustu - nie jest to miejsce w którym siedzi się spokojnie i z przyjemnością. Zwłąszcza, ze większa sala wyglada trochę jak stołówka z amerykańskiego liceum ;-) Ale lokal nie jest jeszcze wykończony, więc może jednak zostanie trochę ocieplony ;-) W każdym razie trzymam kciuki, bo nowe miejsce to zawsze coś fajnego ;)
Moja ocena
Vespa deluxe
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: -
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.5
* maksymalna ocena 6