Widok

Tester wierności

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Witam,
szukam testera wierności (meżczyznę), który nie podda się za szybko...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Tak i związek zaczyna polegać na wyszukiwaniu dowodów niewierności.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"zazdrośnictwo" prowadzi do paranoi - szukanie "testera wierności" to już chyba ostatnie stadium syndromu Otella :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ktoś kto chce testować partnera/kę nigdy nie będzie pewny,bo test się skończy a życie toczy się dalej.Nigdy nie da się kogoś kontrolować na 100% i dlatego zaufanie w związku jest tak ważne.
Ciekawym tylko czy znalazł testera i czy ten był na tyle desperacko nalegał,że przeprowadził test.;-)
albo też okaże się że wytrwały tester tak przedobrzy aby osiągnąć cel, że wykreuje nieistniejący ideał faceta i ta biedna kobieta uwierzy w księcia z bajki :)
Tak zupełnie szczerze... to pomysł z testerem uważam za dziwny. Przynajmniej w mojej ocenie związek musi opierać się na wzajemnym zaufaniu. Jeśli jedna ze stron ma choćby podejrzenia, że druga osoba coś kombinuje to zaczyna obowiązywać tzw. wariant sprawdzający, a w takim nie da się długo funkcjonować.
Jest jeszcze coś takiego jak zazdrość- uczucie dość powszechnie występujące w połączeniu z miłością. Wiadomo, że są jednostki, które obsesyjnie wszędzie doszukują się nieuczciwości. Zwyczajna rozmowa ze znajomym w oczach takiej osoby może być potencjalnym dowodem niewierności. Paradoksalnie zatrudnienie testera przez kogoś opętanego myślą, że dookoła czai się zło może doprowadzić do sytuacji, że dowiedzie jedynie swojego braku zaufania i tym samym przyczyni się rzeczywiście do zakończenia związku z osobą, która była wierna, ale nie będzie chciała być z kimś, kto jej nie ufa.

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie też nie ma kto,ale czasami dla czystości umysłu popróbował bym nie przejść;-)
Ja na szczęście takich obaw nie mam, bo nie ma mnie kto testować :)
Ale ty Art bądź czujny, być może ta seksowna pani listonosz to testerka ;)
Arkana sztuki są znane tylko testerom,ale zwróć uwagę na"który nie podda się za szybko...",kilka słów a ile w tym może się kryć fantazji;-)
Teraz jak słyszę dzwonek do drzwi to się zastanawiam czy właśnie zaczynam test.;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
skalą 10punktową :)
~Art
"fachowca z miernikiem wierności"
czyli......z czym?
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
kx napisz czy zdała,czy tajemniczy klient nie wytrzymał i trzeba było na gwałt wzywać drugiego fachowca z miernikiem wierności.
Ciekawe jak testy wypadły?Czy może do dzisiaj trwają.;-)
Myślisz, że po tylu miesiącach oferta wciąż jest aktualna?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam jestem zainteresowany mam na imie milosz mam 33 lata jestem przystojnym ciemnoblondynem czekam na kontakt telefoniczny moj nr 513-531-239 pozdrawiam i czekam milosz gdynia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Skoro jest pewność, że kobieta ulegnie, zapewne brak zaufania, to po co jeszcze testerzy ? ;]
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pewnie się nie oprę jestem nie śmiały i nie śmiem odmówić..........
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja ci mogę testerkę podesłać. Zobaczymy,czy dasz radę się oprzeć?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro jest gwarancja to lipa ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
" jak suka nie da, pies nie weźmie "
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Gwarancja uwiedzenia pewnej kobiety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

Gay Gdańsk (177 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry