Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
OKROPNIE.... wątek zamknięty Poprzednia nasza wizyta była udana-miły nastrój,dobre jedzenie ,sprawna...
~Kuba
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 czerwca 2011

Nierówny poziom, problemy z dostawą wątek zamknięty Korzystałem z Thai Hut czterokrotnie. Pierwszego razu nie pamiętam, ale nie...
~LukLed
-

dodano: 29 czerwca 2011

POLECAM SERDECZNIE wątek zamknięty Restaurację Thai Hut odkryłam przypadkiem pare lat temu. Owe miejsce szczyci...
~STAŁA KLIENTKA
-

dodano: 10 czerwca 2011

Syto i pysznie :) wątek zamknięty Już dawno tak ze znajomymi nie mieliśmy okazji się najeść :) Dania były...
~Gabrysia
-

dodano: 28 kwietnia 2011

Rozczarowanie. wątek zamknięty Pomimo bardzo miłej obsługi i całkiem przyjemnego dla oka wystroju lokal nie...
~klient01
-

dodano: 16 kwietnia 2011

Robert - opinia wątek zamknięty Restauracja idealna na randkę. Klimatyczny wystrój, cisza i spokój. Jedzenie...
~Robert
-

dodano: 8 kwietnia 2011

Rzetelni - i smaczni wątek zamknięty Jedzenie bardzo dobre - zamawiałem raczej sushi gdyż razem z moją kobietką...
~Sławek
-

dodano: 21 marca 2011

Zgadzam się z poprzednią opinią wątek zamknięty czyli z wypowiedzią "Jedzienie dobre, klimat słaby, ceny wysokie". Zapach mi...
~KJ
-

dodano: 20 marca 2011

Jedzienie dobre, klimat słaby, ceny wysokie wątek zamknięty Zacznę może od plusów: + lokalizacja + pani kelnerka szybko przyniosła...
~BM
-

dodano: 14 marca 2011

nierówny poziom wątek zamknięty raz potrawy sa bardzo dobre,innym razem sa niezbyt smaczne i smakuja za...
~kama
-

dodano: 13 marca 2011

Mmmm pyszno wątek zamknięty co tu duzo pisac jedzonko 1 klasa polecam wszystkim ;]
~daniel
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 lutego 2011

Muszę się wyżalić. wątek zamknięty Sami Państwo dobrze wiecie, że Wasza kuchnia jest SUPER, przepyszna i co by...
~magdalena
3

dodano: 26 września 2010

extra! wątek zamknięty wg mnie to najlepsza knajpa z orientalnym jedzeniem w Trójmieście! odkąd...
~marcin
-

dodano: 28 września 2010

Bardzo miło. wątek zamknięty Wpadamy ze znajomymi tutaj kilka razy w miesiącu. Próbowaliśmy prawie...
~Cinka
-

dodano: 11 września 2010

rozczarowanie wątek zamknięty Bylismy stalymi klientami , jednakze do dzisiaj.. Zmienila sie obsluga, pani...
~anonim
1

dodano: 3 lipca 2010

Przyjazd z Mazur wątek zamknięty jestem zachwycony tą restauracją, po prostu niebo w gębie a szczególnie te...
~Maciej
-

dodano: 7 lipca 2010

COŚ OKROPNEGO! wątek zamknięty Czas oczekiwania na napoje pół godziny, jedno z zamówionych dań całkowicie...
~Karolina O.
-

dodano: 1 lipca 2010

niestety...... wątek zamknięty niestety, ale nie.... pierwsza moja negatywna opinia na trojmiasto.pl, i...
~vito
6

dodano: 22 marca 2010

Dobre jedzenie, przykry incydent ;( wątek zamknięty Jedzenie bylo dobre, szczegolnie zupy i obsluga mila lecz przykry incydent...
~Aga
1

dodano: 19 maja 2010

I tak i nie wątek zamknięty Kilkakrotnie "gościłam" w tej milutkiej restauracyjce. Uwielbiam oryginalne-...
~ZUZA
-

dodano: 24 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
70

55

wątków

do góry