The Barbers

Fryzjerzy Barber

Gdańsk, Wajdeloty 9

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - opinia wątek zamknięty Jestem stałym klientem od początku istnienia tego lokalu i szczerze go...
~Paweł
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 30 września 2021

Conrad - opinia wątek zamknięty Bardzo nie profesjonalne podejście . Bo umówionym terminie . Zmiana na taki...
~Conrad
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 28 czerwca 2021

Rafi - opinia wątek zamknięty Salon fryzjerski bez duszy i klimatu, dwie pseudo barberki do szpiku zepsute...
~Rafi
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2019

Jeszcze nigdy nikt mi tak nie spieprzył brody. wątek zamknięty Byłem tam wcześniej 2 razy i było ok, ale po ostatniej wizycie będę omijać to...
~Barber Srarber
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 stycznia 2019

The Barbers wątek zamknięty Trafiłem przez przypadek i na pewno nie byłem tutaj ostatni raz z chłopakami...
~K
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 maja 2017

golenie brody wątek zamknięty bardzo sie zawiodlem, poszedlem przyciac brode aby wygladala schludnie...
~marian koniuszko
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 maja 2017

Dobrze, ale małe niedociągnięcia wątek zamknięty Poziom ścinania włosów na średnim poziomie, nie równo cieniowanie. Poza tym...
~Maciej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2017

świetni fryzjerzy wątek zamknięty Polecam zdecydowanie! Bardzo dokładnie wykonana usluga - adekwatna do ceny.
~LS
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 lipca 2016

warty polecania wątek zamknięty "zakład" zdecydowanie godny polecenia, konkrena rozmowa, i dobra robota!...
~MMZ
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 marca 2016

Spontaniczna wizyta w salonie wątek zamknięty Wybrałem się przypadkiem i....na pewno tam wrócę.
~rafal
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 lutego 2016

Petarda wątek zamknięty Polecam. Profesjonalne strzyżenie brody, różne tajemnicze specyfiki. Fryzura...
~Tomek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lutego 2016

W końcu barber z prawdziwego zdarzenia! wątek zamknięty Polecam Wszystkim brodaczom i nie tylko ;) Fotele wymiatają! Wajdeloty się...
~voy
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 lutego 2016

Po prostu fantastyczny! wątek zamknięty Mega klimat, mega profesjonalizm, naprawde polecam. Właściciel Paweł klawy...
~Jacek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry