Widok

Titanic

Titanic. 25. rocznica Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Titanic.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ha...no nie.....tego nie grali...jak można mieć problem z czytaniem

Spodziewałam się lepszych efektów.

3D

Ależ skąd!

Titanic zatonął przecież w 1912 roku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacyjne KINO !!!

Film to klasyk bez dwoch zdan , i ten kto ceni sobie dobre kino ,powinien zobaczyc go w 3D ,chociaz osobiscie wole wersje w 2D ;p. Natomiast jesli chodzi o efekty w trojwymiarze ,to sa w kazdej scenie i jak na pietnastoletni film, to uwazam je za wystarczajace . Polecam ,bo trudno w dzisiejszych czasach o tak dobry film .

emi

Ogólnie jeżeli chodzi o efekty 3d to masakra nie było ani jednego prócz naoisów na początku !!! Czekałam na ten film 3 lata z efektami 3d i totalna poraszka jeden wielki nie wypał !!!! szkoda kasy ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie byłam i nie zamierzam bo wiem że nie będzie mi się podobało.

miałam na myśli ogólny trend przerabiania wszystkiego na 3D, tragedia...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czas trwania

Czyli film jest pełny? Znaczy, trwa tam 3 godziny? Chcę się dowiedzieć, bo niekiedy film jest skracany, usuwa się niektóre sceny itp.
Haha...to prawda lektor gada jak koleś w tramwaju... :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

nieopłaca się

Idziesz na najlepszy film kin, płacisz 27zł za byle jakie 3D, trwa aż 3 godziny i tracisz ten super film i to 27zł na głupich napisach, które na dodatek szybko lecą. Lepiej było by poczekać te kilka tygodni aż by zrobili dubbing! Bezsens.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja tam wolę iść na filmy z napisami i jakoś nie nie mam problemu aby skupić się na filmie w przypadku 3D....bo wzrok nadąża za rozumem.... :D...bo do kina idę na film i na tym się skupiam a nie na siorbaniu napoju z kubka wielkości cysterny i chrupaniu popcornu....i zawsze wybiorę film z napisami..dla mnie lektor może nie istnieć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Efekt 3D jest do niczego !

Wersja 3D jest mocno przereklamowana, efekt 3D jest na poziomie konwersji mojego telewizora 3D, osoby zorientowane wiedzą o czym piszę. Ogólnie film w wersji 3D nie różni się niczym od wersji 2D - pozostaje jedynie widoczny efekt głębi jedynie na poziomie tekstu, który trzeba czytać (niektórzy tego nie lubią) reszta pozostaje marne jakości próbą przerobienia na 3D. Ogólnie sumując - film sam w sobie dobry, efekt 3D nie jest wart wydania 27 zł za 3D.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile kosztują bilety na titanica???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy titanica 3d trzeba czytać?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
ŻAL!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
O jejku czasami warto zobaczyć efekty w 3D no nie ludzie ale wy macie problemy jak się wam nie podoba to po co poszliście wiadomo było że będzie taki a nie inny więc cicho bądźcie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Filmy

Niedziele (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Niedziele . Przeczytaj o filmie.

Melania (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

do góry