Widok
To dobrze, że Wasza bawi się dobrze.
Natomiast wielu z nas z niecierpliwością czeka, na nowego Pana/Panią Prezydenta, którego łatwiej będzie sfotografować podczas poważnej pracy niż z celebrytą, albo na tle arabskiego rydwanu sprowadzonego za pieniądze podatników. Nie ma nic do sztuki nowoczesnej, ale błagam, są rzeczy ważne i ważniejsze.
Nie wiem kto to jest Podsiadło
Nie wiem dlaczego, żeby on zaśpiewał trzeba zamknąć okolicę. Nie wiem dlaczego przy stoczni jest hałas jak z ukraińskich ostrzeliwanych miast, nie wiem dlaczego przy forum Gdańsk z głośników leci muzyka.
Tak nie wygląda miasto. Miasto ma tętnić życiem, a nie tandetnym hałasem. Ktoś z Gdańska robi Pierdziszewo Górne, a osoba która powinna nim zarządzać potrafi jedynie pozować do zdjęć.
Tak nie wygląda miasto. Miasto ma tętnić życiem, a nie tandetnym hałasem. Ktoś z Gdańska robi Pierdziszewo Górne, a osoba która powinna nim zarządzać potrafi jedynie pozować do zdjęć.
Odwieczny problem wszystkich imprez na stadionie czy w okół. Wiecznie sparaliżowana komunikacja miejska i ulice. Tutaj mieszkać się nie da. Jak są mecze to komunikacja miejska nie jeździ. A Olka oczywiście bawi się w najlepsze, zamiast rozwiązać problem. I jeszcze to wycieludzie to nie jest żaden artysta
Nudni ludzie i ich wieczne narzekactwo
2 ulice na krzyż zamknęli w półmilionowym mieście. Straszne rzeczy. Wejdź se jeden z drugim na google maps i zobacz ile dziennie zamykają ulic pod różne wydarzenia w Berlinie, Nowym Jorku czy Madricie. Biegi, koncerty itd. SKM - dodatkowe pociągi są. Na dowóz i odwóz. Jeździ SKM do Letnicy specjalnie na koncert. Dodatkowe kursy autobusów i tramwajów. Tysiące ludzi chce posłuchać takiej a nie innej muzyki i idzie za kasę swoją na koncert. Straszne rzeczy. Wiadomo, lepiej ze specjalem w ręku siedzieć na domku w ROD i słuchać MIG i Martyniuka.