Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobra pizza wątek zamknięty Pizza jak zwykle dobra ale czas realizacji to dramat.Zadzwonilem,Pani...
~kamilek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 września 2016

Porażka! Pizza z solą zamiast sera! wątek zamknięty moje pierwsze zamówienie i od razu dramat, z całego zamówienia to w sumie...
~były klient
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 grudnia 2014

SUPER SUPER SUPER wątek zamknięty Bardzo mila obsluga w lokalu i dostawie .Jedzenie-palce lizac prawdziwe...
~staly bywalec
-

dodano: 27 listopada 2014

nowa stala klientka :-) wątek zamknięty Dopiero wprowadzam sie do Sopotu....Mieszkanie w trakcie remontu a jeść...
~klientka z Poznanskiej
-

dodano: 18 września 2014

oj totuzjesz wątek zamknięty Jak dla mnie to najlepsza pizzeria w Sopocie. Ale od jakiegoś czasu mam...
~Krisone
-

dodano: 29 sierpnia 2014

Jedzonko rewelacja tylko ten czas... wątek zamknięty jedzonko przepyszne, ciepłe , dużo świeżych składników :) jeden minus czas...
~Biurwa :)
-

dodano: 28 sierpnia 2014

Stały klient - opinia wątek zamknięty Według mnie ToTuZjesz jest najlepszą pizzerią w trójmieście; pizza zawsze na...
~Stały klient
-

dodano: 7 czerwca 2014

Mala pizzeria z duzym potencjalem wątek zamknięty Polecam,Bardzo mila obsluga w lokalu i dostawe ,jakosc potraw oraz pizzy na...
~Maciek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2014

Koszmar w nowy rok ! wątek zamknięty Pisze ta opinie w związku z tym, iż zostałam do tego zachęcona, przez Pana...
~Natalia
2

dodano: 1 stycznia 2014

co raz to gorzej wątek zamknięty Byłam stałą klientką i uwielbiałam pizze z to tu zjesz. Jednak ostatnio już 2...
~kat
1

dodano: 10 grudnia 2013

Najlepsze jedzenie wątek zamknięty Zamawiam jedzenie do domu prawie codziennie i przypadkiem odkryłem to tu...
~smek
-

dodano: 16 grudnia 2013

Sacznie,pysznie,świeżo!!!! mniam!!!! wątek zamknięty Gdy tylko zobaczyliśmy ulotkę, postanowiliśmy skorzystać i zaryzykować.......
~Ola
-

dodano: 17 listopada 2013

POLECAM wątek zamknięty Pizzeria znaleziona około 4 miesięcy temu, od tego czasu regularnie zamawiamy...
~23 Marca
-

dodano: 13 listopada 2013

POlecam! wątek zamknięty przemiła obsługa, oferta rozbudowana:) nie kończy się na pizzy, można...
~Michał
-

dodano: 13 listopada 2013

rewelka wątek zamknięty obsługa extra,menu,kazdy cos napewno znajdzie dla siebie:)ceny bardzo...
~mcsopot
-

dodano: 11 listopada 2013

BARDZO DOBRE JEDZENIE PO PROSTU PYCHA wątek zamknięty Zamówiliśmy już drugi raz: pizze rewelacyjne,zupa i pierogi pyszne. Kierowca...
~Emilia z Bocznej w Sopocie
-

dodano: 26 października 2013

Jak dla mnie bomba! wątek zamknięty Co jakiś czas zamawiam papu do pracy. Testowałem już rożne firmy z okolic...
~maciejm
-

dodano: 14 października 2013

na pewno świeże i smacznie!!! wątek zamknięty Krotko i na temat. Jedzenie super, obsluga przemila, ceny jak najbardziej...
~Salon Styl w Sopocie
-

dodano: 9 października 2013

Najlepsi w Sopocie! wątek zamknięty Jedzenie jak dla mnie rewelacja, bardzo smaczne i co wazne swieze, odkrylem...
~Staly Klient z Chrobrego
-

dodano: 30 września 2013

polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty polecam dobre jadło i jeszcze lepsze ceny czyli tanio i smacznie
~gus
-

dodano: 26 września 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry