Widok

To my!!!

Ludzkość!To małe ziarenko piasku! wszechświecie zauważ nas!!! O k****!Zauważył...Jaki wiiieeeeelki but...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

urzędniczka - ta malutka ! :))

bo jeszcze raz cię przestraszę ! ;)))
ale wtedy to zawał serca murowany

widzę że ....

nikt nie jest zainteresowany Łebą i ruchomymi piaskami - naszą piękną pustynią, naszą ojczystą Saharą ... :((

Bilbo

Tak a propos straszenia... wiesz co mieszka u Ciebie pod łóżkiem? Bo ja tak się składa, wiem. Znam go osobiście. W sumie to nawet nie jest taki zły - pod warunkiem ze nie zbliża się na dystans mniejszy niż 10 metrów. Podobo ten, który śpi w szafie jest o wiele gorszy. Nie wspominając już o tym spod zlewu.... ;)

Bilbo

A do Łeby.... żebym ja w najbliższym czasie mogła wygospodarować cały jeden dzień dla siebie, to bardzo bym się cieszyła... (:-/

Bilbo

Nie ma pomników,
a o cmentarzach zapomniłeś?

A poza tym japońskie sierpiki raczej drogie są, więc tym bardziej nie mogłes zdobyć tego w sposób legalny.
Kwestia ta zaczyna coraz bardziej interesować inspekorów z naszego biura.

Organy

zamiast półkisiężycowatych sierpików, może warto zainteresować się gwazdkami do rzucania?

stworićko

ok, strach strachami - ale przynajmniej to są moje własne. Szkoda że nie możesz pojechać zobaczyć pustynnych strachów - one tak fajnie owijają się wokół kostek, łydek, ud, włosów (na głowie rzecz jasna) :))
wyjąc do ucha i wciskając WSZĘDZIE swoje zdradzieckie malutkie ziarenka - gdy później zagnieżdzają się w Tobie i wtedy stajesz się ich żywicielem - gdy później - kiedyś będą chciały wyjść z ciebie za wszelką cenę i z wielkim trudem, z nieopisanym Twoim bólem zmaltretowanego i wykończonego fizycznie ciała - a będąc z tą wewnętrzną uduchowioną materią - u lekarza - ten odpowie Tobie : MA PANI KAMIENIE !!
no coż .... pozostaje jeszcze egzorcysta - tylko że on już daaaawno został ukamieniowany .....

Bilbo

Jesteś pewien, że żaden nie wyjdzie i nie zapyta: "mamo"?

stworićko

może i wyjdzie ale jak już cosik powie to grubym i donośnym basem powie : T A T O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowienia dla Zwierzaczka :))

stworićko

Gwiazdeczki może i by się przydały - bo jak rzucam tym półksiężycowatym sierpikiem to nico a nico nie chce się wbić :(((
Ale ma za to jedyną dobrą zaletę : ładnie się zawija wokół szyi .....

organy ścigania

Nic do tego organom ścigania ! skąd mam takie cóś.
Dostałem to od mamusi .... Pamiątka rodzinna .....
kiedy to mój pra, pra pra dziadek popełnił nim harakiri .....
na dowód miłości do mojej pra, pra, pra babci.

Harakiri sierpikiem?

Łoł. Ale był z niego desperat.

Bilbo

Grubym i dudniącym, tak? I nie wyjdzie, ale się wytoczy?
Attack of the killer tomatoes...

A poniżej

można sobie coś sprawdzić.
Ja mam 80 ;)

Velký Bratrcie

sierpikiem jak sierpikiem. Spróbuj gwiazdką ;)

Bilbo

Dobrze, ze się nie pomyliłeś z tymi pra pra pra-, bo gdybyś np. napisał, że był to dowód miłości Twojego pra pradziadka do Twojej pra pra prababci, to gdzieś w kącie otworzyłby żółte oczy Kompleks Edypa

test

ja mam 40. a jak rano siusiałam to na siedząco... dziwne...

Taki ślicny Kiscacek

Ach ten uśmiech pułkownika :)))
Najświeższy choć może lekko nieświeży.
Komu TIC-TACa?

marchewkowe

Może Ci się coś omskło przy wypełnianiu rubryczek?
Tak jak przy wysyłaniu pustych folderów :-p

At

W celu omówienia warunków przystąpienia do spólki zapraszam w niedziele na miejsce stałych gratkowych spotkań, czyli pod pomnik Sobieskiego w Gdańsku. W okolicach 12tej znajdziesz tam kilka osób z hydeparku.

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry