Widok

Tomasz K. - ocena

M. Ostrowska, logopeda Temat dostępny też na forum:
Po 3 latach terapii nasz synek nie potrzebuje już orzeczenia. Mówi pełnymi zdaniami, barwnie opowiada historię, a w momencie rozpoczęcia terapii w wieku 3 lat nie mówił zupełnie nic. Nawet mama czy tata. Zaczął nawet powoli czytać, jako 6latek idzie do 1 klasy. Jest spokojny i sam jestem w szoku, że taki zdolny chłopak się z niego zrobił. Dostosowaliśmy dzień i wszystkie czynności do planu terapii, pierwsze pozytywne skutki były po 3 miesiącach widoczne nie tylko dla nas, ale i dla dalszej rodziny czy znajomych. Serdecznie dziękujemy pani Maju za wszystko i będziemy zawsze miło wspominać. W pewnym sensie uratowała nam pani dziecko. Tomasz i Kamila Kuklińscy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo Państwu dziękuję, ale laury i brawa nakeżą się Wam, nie mnie. Ja tylko pokazałam CO i JAK robić, całą resztą zajęliście się w domu, to Wasz sukces, ja tylko wskazałam drogę. Serdczności dla całej trójki!
Maja logopeda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie i Medycyna

Klaudia - ocena (3 odpowiedzi)

Wykupiłam kurs online, mnóstwo wiedzy, świetnie wytłumaczone! Gorąco polecam

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Kopalnia wiedzy i niekończące się pokłady empatii, które są bezcenne dla przyszłej mamy....

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Ogrom wiedzy niezbędny przyszłej mamie, by czuła się pewnie w nowej roli! Rzetelne materiały...

do góry