Widok

Tomasz Mazurek ortopeda pilne!!

Dziewczyny, wiecie może gdzie przyjmuje ortopeda-traumatolog - Tomasz Mazurek?

tzn. czy ma jakiś gabinet oprócz clinica medica? błagam o numer bardzo potrzebuję!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
dziękuję za dpowiedz :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!
Moja osobista opinia na temat tego wyłudzacza pieniędzy jest jest zbyt niecenzuralna żeby się w pełni wypowiedzieć. Opiszę sprawę po krótce. Rok temu, z polecenia - ze niby znakomity lekarz- dostałam sie na wizytę do " doktora" w przychodni koło politechniki. Dzień wizyty i godzina była wyznaczona przez panią rejestrującą tak więc pojechaliśmy daneg dnia na wizytę i co sie okazało- na miejscu zastalam kolejkę starszych ludzi i kilka mam z dziećmi wszystko wydawało sie OK poza faktem ze dzieci były przyjmowane pomiędzy starszymi mającymi wizyte na NFZ z którymi trzeba było sie dosłownie kłucić o swoje miejsce Ludzie byli kompletnie zdezorientowani o co chodzi. Nasza wizyta była oczywiście odpłatna- 100 zł tak więc doktorek przyjmował odpłatnie dzieci pomiędzy dorosłym!!! więc kiedy już wywalczylismy przejście do gabinetu wizyta odbyła sie w tempie expresowym(dosłownie 5 min)!!!! Weszłam i opisałam problem, ściągnełam skarpetki mojemu dziecku zeby je zobaczył, a dr Tomasz Mazurek w swojej wspaniałości nawet na nie nie spojrzał. Stwierdził nie widząc, że jest wszystko OK i przyjść za kilka mięsięcy. Sprawa nie dawala mi spokoju więc poszliśmy do innego lekarza okazało sie że jest płaskostopie i dostaliśmy wkładki i buciki ortopedyczne i ćwiczenia !!!!!!! Moje dziecko miało wtedy 2 lata już jest lepiej . Normalnie Żenada!!! Mnie stać na marnotrawienie pieniędzy na takie wizyty ale innych moze nie, tak więc doktorku nie zdzieraj pieniędzy z biednych ludzi w tak hamski sposób marnujac przy tym zdrowie Dzieci!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
a ja własnie wczoraj byłam u dr Mazurka i jestem mega zadowolona. Teraz przyjmuje w Nowym Porcie na Oliwskiej 62 w tej dużej przychodni. Rozmawiałam z rodzicami chłopca, którzy czekali na wizyte kontrolną. po prawie 2 miesiącach i wielu wizytach u innych ortopedów, to własnie dr Mazurek postawił właściwą diagnozę i z miejsca wziął dziecko na blok na operację. z biegu. bez łaski, łapówek itp. ja osobiście go polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w tej przychodni tez trzeba placic za wizyte jak w studenckim?
to zależy czy jesteś na nfz czy prywatnie. ja byłam prywatnie,bo zalezało mi na szybkim terminie.
ja tez byłam prywatnie ze względu na brak terminów szybkich na nfz
W nowym porcie tak?A jaki koszt wizyty?
witam!byłam w piątek u pana doktora mam mieszane uczucia...Rejestracja jest pod koniec każdego miesiąca na następny miesiąc.Chciałam synka zarejestrować prywatnie ale pani rejestratorka stwierdziła ,że szkoda naszych pieniędzy .Wizyta trwała może z 5 minut , a teraz czekam na smsa z terminem operacji.(palcozrost) jezeli ktos ma dziecko po takiej operacji to proszę o kontakt :).monika.tuszkiewicz@gmail.com
Ja jestem osoba dorosła i byłam operowana przez dr Mazurka dawno temu.Teraz mam problem z drugą ręką i nie wyobrażam sobie aby operowac miał mnie ktoś inny.Po wizycie która co prawda trwała 5 min,lekarz zapytał tylko kiedy chcę być operowana i już po 2 tyg.mam termin na operację.Termin i adres wysłany przez sms.Jeszcze nigdy tak krótko nie czekałam na miejsce w szpitalu.Bez żadnych dodatkowych kosztów i ceregieli
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny podajcie namiary na rejestracje do dr Mazurka, bo musze isc z synkiem. Dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I prywatnie i na nfz, bo pilna sprawa
niklt nie zna namiarow?
Dr Mazurek przyjmuje w szpitalu studenckim w Gdańsku, tel. do rejestracji: 347 10 16, wizyty na nfz lub prywatnie
(100zł)
dzieki :)
witam, aktualny nr tel do gabinetu, gwarantowane dodzwonic sie tuz przed 8 rano lub przed 13 bo tak doktor operuje- 587640789, jest to nr na ortopedie A w Pomorskim centrum Traumatologi gdzie doktor jest ordynatorem, polecam,
ja mam pytanko czy ktos operował sie prywatnie u dr( napewno operuje bo sam nam mówil, ale obawiam się ceny) bo na nfz terminu dla dziecka o ile wada niezagraża życiu szans raczej niema, ja czekam 2-gi rok, wada może nieśmiertelna ale szpecąca ładna dziewczynkę.
palcozrost też przerabialiśmy i jak najbardziej Szpital Kolejowy czyli PCT Gdańsk, kazdy z chirurgów ortopedi A ma w tym zakresie doświadczenie. Byle dostać się tam na salę operacyjna bedzie dobrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam!a jak długo się czeka na termin operacji ręki dziecka ktoś wie?mija 3 miesiąc od wizyty i nic.
Witam, wszystkie przyjęcia do końca roku w PCT (ortopedia dziecięca) zostały wstrzymane :( Czy ktoś się orientuje gdzie dr Mazurek operuje prywatnie???
w Swissmed Gdańśk Morena
Jesteś pewny/a?? Dzwoniłam tam i nie potwierdzili tej informacji. Usłyszałam, że dr Mazurek już tam nie przyjmuje... :((( Proszę o potwierdzenie. Pozdrawiam
witam!pod jaki numer miałabym zadzwonić do szpitala żeby się czegoś dowiedzieć ?chodzi o terminy operacji. z góry dziękuję
do góry