Widok

Tomasz Mazurek ortopeda pilne!!

Dziewczyny, wiecie może gdzie przyjmuje ortopeda-traumatolog - Tomasz Mazurek?

tzn. czy ma jakiś gabinet oprócz clinica medica? błagam o numer bardzo potrzebuję!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki za odpowiedź :) Niestety zmieniałam karty sim i nie mam tego numeru zapisanego :( Jeśli mogłabyś mi przesłać ten numer na maila byłabym wdzięczna :) nonka123@wp.pl. Dzięki za słowa otuchy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro dostałaś sms, że zabieg odbędzie się 1 września to proponuję Ci tydzień wcześniej zadzwonić pod ten numer telefonu i potwierdzić oraz upewnić się gdzie odbędzie się operacja. Stawiam na Pomorskie Centrum Traumatologii - ortopedia A, 1 piętro, tam też moja córka miała operację 17 czerwca:) ja również dostałam sms z terminem i tydzien przed zadzwoniłam na ten numer i wszystko uzgodniłam:)
I głowa do góry.. Dr Mazurek to WSPANIAŁY I NIEZAWODNY LEKARZ!!! Nikomu innemu nigdy nie powierzyłabym swojego dziecka! Z synkiem będzie wszystko wporządku!! Wypuszczą Was napewno tego samego dnia wieczorem do domku:):):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Synek ma palcozrost 3 i 4 palca prawej rączki. Z tym, że ten 4 jest jakby podwójny. W grudniu dr Mazurek przysłał nam sms-a, że operacja odbędzie się 1-go września ale nie wiem gdzie ani kiedy mamy sie zgłosić...próbuje się dodzwonić do tej poradni chirurgii ręki ale nikt nie odbiera :/
Ja też poproszę o nr. komórki. Mail w profilu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak w wielu watkach tak i w tym polecam Mazurka, ale sie zastanawiam czy doroslych tez przyjmuje na ortopedii a nie chirurgii reki, wiecie moze?
DZIEŃ DOBRY ,MOJA CÓRKA MA JUŻ 11 LAT PIERWSZĄ OPERACJE MIAŁA W WIEKU 6 TYGODNI POTEM JAK MIAŁA PÓŁ ROCZKU I PRZESZŁA ICH W SUMIE 6 .PRZESZŁA TRUDNE CHWILE W SWOIM ŻYCIU ,ALE JEDNĄ Z NAJLEPSZYCH BYŁ SPOTKANI PANA DOKTORA MAZURKA JEST ŚWIETNY SPECJALISTĄ I BARDZO DOBRYM CZŁOWIEKIEM NIE SPOTKAŁA NIKOGO KTO BY ŹLE O NIM MÓWIŁ. WIERZE W NIEGO PRAWIE JAK W PANA BOGA.BARDZO GO POLECAM.I NIE MA SIĘ CZEGO BAC .NAJGORSZY CZAS TO STANIE POD SALĄ OPERACYJNĄ A POTEM TO SIĘ DA.POZDRAWIAM.BASIA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo trudno tam się dodzwonić!
Najlepiej jechać w poniedziałek lub piątek - dr Mazurek przyjmuje od 14.00 do 16.00 -- rejestrują na bieżąco- czyli przychodzisz, wchodzisz do 127 pielęgniarka cię rejestruje i siadasz na wielkim korytarzy i czekasz na swoją kolej:) Radzę przyjść już o 13ej,aby być gdzieś z początku..bo za każdym razem jest mnóstwo ludzi..w końcu taki specjalista to nie ma się co dziwić!!:)
Idzie w miarę szybko.. ja zawsze wchodziłam na początku bo dziećmi do lat 5 - ma się przywilej!:) Pozdrawiam!:)
Witam :)
mam problem. Od wczoraj próbuje się dodzwonić do szpitala studenckiego, żeby umówić się na wizytę do dr Mazurka, ale bezskutecznie. :/
Czy zna ktoś może jakiegoś maila do przychodni?
Albo inny numer niż 58 347 10 16?
Napisz dokładnie na co synek będzie miał zabieg..
My byliśmy w PCT w Gda. Mała miała roczek i 5 dni jak miała zabieg..
To normalne, że się denerwujesz.. Każda matka to przeżywa!
Ja już swoje przeszłam... dziś byliśmy u Dra ściągać szwy, za pół roku konsultacja u niego. Jeżeli synek będzie w rękach Tomka Mazurka.. bądź spokojna.. to naprawdę Cudotwórca.. jest niesamowity pod każdym względem.. Pytaj o co chcesz postaram się pomóc. I spokojnie, głowa do góry - będzie dobrze. Najważniejsze, że synek nie będzie nic pamiętał..tylko w Twojej głowie, tak jak i w mojej pozostaną małe rany cierpienia, ale pamiętaj WSZYSTKO DLA ZDROWIA I DOBRA NASZYCH DZIECI!!!!!!!!!!!:) Pozdrawiam!:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my 1 września mamy operację synka :( bardzo to przeżywam ... wiem, że są gorsze przypadki jakiś anomali ale jak każda matka bardzo sie denerwuję. Mogłabyś opisać mi jak wygląda ta operacja? Mój synek też będzie miał roczek we wrzesniu.
Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!! Przewspaniały i kompetentny doktor!!! Ma wielkie serce i nie potrzebuje łapówki by pomagać innym!!! Byłam w szpitalu z córką na operacji..Dziś mija 5 dzień od operacji a moje roczne dziecko zachowuje się jakby nic nie miało robione z rączką... To chyba już wielki powód do pochwał..W dodoatku wiedza i podejście do nas wzorowe!!! Oby polska obfitowała właśnie w takich lekarzy!!! Polecam tylko tego lekarza!!!:*
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też bym prosiła o nr komórkowy do dr Mazurka na maila kwiatek75x@gazeta.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
proszę o nr komórki! czekam w kolejce od roku na zabieg raczki dziecka i chce sie upewnic ze nic sie nie zmienilo...a do szpitala nie moge sie dodzwonic...pomożcie!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz uż numer?bo jakby co to mam komórkę
najlepszy ortopeda, specjalista od kończyn, trafiłam do niego po roku męczenia sie, on jedyny postawił prawidłową diagnozę, zoperował i w ciągu miesiąca odzyskałam sprawność ruchową.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W szpitalu kolejowym napewno!!Robil zabieg mojemu synkowi
Przyjmuje w szpitalu studenckim w Gdańsku, ale wizyty ortopedyczne są tylko prywatnie - 100zł. Na Narodowy Fundusz przyjmuje tylko chirurgię reki.Tel. 058 347-10-16. W szpitalu Kolejowym ma tylko konsultacje.
Przyjmuje w dawnym szpitalu kolejowym w gdańsku na ortopedii dziecięcej i w szpitalu studenckim na Trauguta w poniedziałki.
W szpitalu akademickim też przyjmuje prywatnie.
Mazurek przyjmuje prywatnie w Gdyni. Ponizej dane kontaktowe:
"CLINICA MEDICA" - Wielospecjalistyczna Klinika Zabiegowa z Przychodnią
81-229 GDYNIA
ul. Mireckiego 11

Telefony i faxy:

Rejestracja telefoniczna od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 - 19.00:
tel. +48 058 661 50 55
fax +48 058 660 34 33
e-mail: rejestracja@clinica-medica.pl

GODZINY PRZYJĘĆ dr Mazurka

Jeden raz w m-cu w poniedziałek w godz 17.00-18.00
Rejestracja telefoniczna: +48 58 661 50 55

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry