Widok
Skoro dostałaś sms, że zabieg odbędzie się 1 września to proponuję Ci tydzień wcześniej zadzwonić pod ten numer telefonu i potwierdzić oraz upewnić się gdzie odbędzie się operacja. Stawiam na Pomorskie Centrum Traumatologii - ortopedia A, 1 piętro, tam też moja córka miała operację 17 czerwca:) ja również dostałam sms z terminem i tydzien przed zadzwoniłam na ten numer i wszystko uzgodniłam:)
I głowa do góry.. Dr Mazurek to WSPANIAŁY I NIEZAWODNY LEKARZ!!! Nikomu innemu nigdy nie powierzyłabym swojego dziecka! Z synkiem będzie wszystko wporządku!! Wypuszczą Was napewno tego samego dnia wieczorem do domku:):):)
I głowa do góry.. Dr Mazurek to WSPANIAŁY I NIEZAWODNY LEKARZ!!! Nikomu innemu nigdy nie powierzyłabym swojego dziecka! Z synkiem będzie wszystko wporządku!! Wypuszczą Was napewno tego samego dnia wieczorem do domku:):):)
DZIEŃ DOBRY ,MOJA CÓRKA MA JUŻ 11 LAT PIERWSZĄ OPERACJE MIAŁA W WIEKU 6 TYGODNI POTEM JAK MIAŁA PÓŁ ROCZKU I PRZESZŁA ICH W SUMIE 6 .PRZESZŁA TRUDNE CHWILE W SWOIM ŻYCIU ,ALE JEDNĄ Z NAJLEPSZYCH BYŁ SPOTKANI PANA DOKTORA MAZURKA JEST ŚWIETNY SPECJALISTĄ I BARDZO DOBRYM CZŁOWIEKIEM NIE SPOTKAŁA NIKOGO KTO BY ŹLE O NIM MÓWIŁ. WIERZE W NIEGO PRAWIE JAK W PANA BOGA.BARDZO GO POLECAM.I NIE MA SIĘ CZEGO BAC .NAJGORSZY CZAS TO STANIE POD SALĄ OPERACYJNĄ A POTEM TO SIĘ DA.POZDRAWIAM.BASIA
Bardzo trudno tam się dodzwonić!
Najlepiej jechać w poniedziałek lub piątek - dr Mazurek przyjmuje od 14.00 do 16.00 -- rejestrują na bieżąco- czyli przychodzisz, wchodzisz do 127 pielęgniarka cię rejestruje i siadasz na wielkim korytarzy i czekasz na swoją kolej:) Radzę przyjść już o 13ej,aby być gdzieś z początku..bo za każdym razem jest mnóstwo ludzi..w końcu taki specjalista to nie ma się co dziwić!!:)
Idzie w miarę szybko.. ja zawsze wchodziłam na początku bo dziećmi do lat 5 - ma się przywilej!:) Pozdrawiam!:)
Najlepiej jechać w poniedziałek lub piątek - dr Mazurek przyjmuje od 14.00 do 16.00 -- rejestrują na bieżąco- czyli przychodzisz, wchodzisz do 127 pielęgniarka cię rejestruje i siadasz na wielkim korytarzy i czekasz na swoją kolej:) Radzę przyjść już o 13ej,aby być gdzieś z początku..bo za każdym razem jest mnóstwo ludzi..w końcu taki specjalista to nie ma się co dziwić!!:)
Idzie w miarę szybko.. ja zawsze wchodziłam na początku bo dziećmi do lat 5 - ma się przywilej!:) Pozdrawiam!:)
Napisz dokładnie na co synek będzie miał zabieg..
My byliśmy w PCT w Gda. Mała miała roczek i 5 dni jak miała zabieg..
To normalne, że się denerwujesz.. Każda matka to przeżywa!
Ja już swoje przeszłam... dziś byliśmy u Dra ściągać szwy, za pół roku konsultacja u niego. Jeżeli synek będzie w rękach Tomka Mazurka.. bądź spokojna.. to naprawdę Cudotwórca.. jest niesamowity pod każdym względem.. Pytaj o co chcesz postaram się pomóc. I spokojnie, głowa do góry - będzie dobrze. Najważniejsze, że synek nie będzie nic pamiętał..tylko w Twojej głowie, tak jak i w mojej pozostaną małe rany cierpienia, ale pamiętaj WSZYSTKO DLA ZDROWIA I DOBRA NASZYCH DZIECI!!!!!!!!!!!:) Pozdrawiam!:)
My byliśmy w PCT w Gda. Mała miała roczek i 5 dni jak miała zabieg..
To normalne, że się denerwujesz.. Każda matka to przeżywa!
Ja już swoje przeszłam... dziś byliśmy u Dra ściągać szwy, za pół roku konsultacja u niego. Jeżeli synek będzie w rękach Tomka Mazurka.. bądź spokojna.. to naprawdę Cudotwórca.. jest niesamowity pod każdym względem.. Pytaj o co chcesz postaram się pomóc. I spokojnie, głowa do góry - będzie dobrze. Najważniejsze, że synek nie będzie nic pamiętał..tylko w Twojej głowie, tak jak i w mojej pozostaną małe rany cierpienia, ale pamiętaj WSZYSTKO DLA ZDROWIA I DOBRA NASZYCH DZIECI!!!!!!!!!!!:) Pozdrawiam!:)
Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!! Przewspaniały i kompetentny doktor!!! Ma wielkie serce i nie potrzebuje łapówki by pomagać innym!!! Byłam w szpitalu z córką na operacji..Dziś mija 5 dzień od operacji a moje roczne dziecko zachowuje się jakby nic nie miało robione z rączką... To chyba już wielki powód do pochwał..W dodoatku wiedza i podejście do nas wzorowe!!! Oby polska obfitowała właśnie w takich lekarzy!!! Polecam tylko tego lekarza!!!:*
Mazurek przyjmuje prywatnie w Gdyni. Ponizej dane kontaktowe:
"CLINICA MEDICA" - Wielospecjalistyczna Klinika Zabiegowa z Przychodnią
81-229 GDYNIA
ul. Mireckiego 11
Telefony i faxy:
Rejestracja telefoniczna od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 - 19.00:
tel. +48 058 661 50 55
fax +48 058 660 34 33
e-mail: rejestracja@clinica-medica.pl
GODZINY PRZYJĘĆ dr Mazurka
Jeden raz w m-cu w poniedziałek w godz 17.00-18.00
Rejestracja telefoniczna: +48 58 661 50 55