Tomasz Sujkowski

Weterynarze

Pogórze, Żółkowskiego 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bożena - ocena Najlepszy Wetyrynarz ️️z ogromna pasja leczy naszych pupili️polecam .Ogromne...
~Bożena
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 13 lipca 2024

Ania - ocena Więcej empatii niż lekarze nasi. To weterynarz dzięki któremu moje psy żyją...
~Ania
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 30 maja 2024

Ania - ocena Pan doktor, wspaniały lekarz, cudownie opiekował się naszym Pafnucym przez 20...
~Ania
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 15 kwietnia 2024

Joanna - ocena Przemiły lekarz pełen profesjonalizmu. Polecam w 100%
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 3 marca 2024

Iza - ocena Profesjonalny, empatyczny, lekarz z sercem. Kolejki są tego potwierdzeniem....
~Iza
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 19 listopada 2023

urszula - ocena Długo się czeka w kolejce, ale naprawdę warto bo to weterynarz z pasją, a...
~urszula
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 listopada 2023

Darek - ocena Wspaniały weterynarz
~Darek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 października 2023

Ania.R - opinia Lekarz na 6+ . Odratowal moja kotkę! Wielka empatia zarowno do człowieka jak...
~Ania.R
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 lipca 2023

Wojciech Kaminski - opinia Pan Tomasz jest bardzo dobrym fachowcem weterynarii moja sunia chodzi juz 13...
~Wojciech Kaminski
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 stycznia 2023

JJ - opinia wątek zamknięty Jedyny minus to kolejka... Ale to o czymś świadczy... Konkretny, rzeczowy......
~JJ
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 11 stycznia 2021

Elżbieta - opinia wątek zamknięty Jestem pod wrażenie podejścia do zwierząt dr Sujkowski to osoba na...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 21 listopada 2020

AF - opinia wątek zamknięty Super weterynarz - skupia sie na pomocy
~AF
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 16 stycznia 2020

Najlepszy weterynarz ever :) wątek zamknięty Przede wszystkim zależny mu na wyleczeniu , a nie na kasie :0 kocha zwierzęta...
~marzena
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 października 2019

Dziękuję!!! wątek zamknięty Maksio był - do czasu - zdrowym psem. Jednakże, gdy coś się złego działo...
~zgagawa Gdynia
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2012

WETERYNARZ Z POWOŁANIA wątek zamknięty Trafiliśmy zupełnie przypadkiem - jak to w nowym miejscu zamieszkania....
~Hanna i Ireneusz MAKUCH
-

dodano: 21 kwietnia 2012

Krzysiek - opinia wątek zamknięty Od kilkunastu lat korzystamy z pomocy Pana Tomasza. Wcześniej bywaliśmy u...
~Krzysiek
-

dodano: 16 kwietnia 2012

Lekarz z Powołania wątek zamknięty To jest lekarz który leczy i pomaga ludziom w leczeniu choroby swoich PUPILI...
~Marek Ewa WIRKUS
-

dodano: 10 marca 2012

Weterynarz z powołania wątek zamknięty Rewelacyjny lekarz! Pomaga jak może, niezależnie od tego, czy ktoś ma kasę...
~Tomek
-

dodano: 3 marca 2012

człowiek o dużym sercu wątek zamknięty Pan Tomasz to profesjonalista, nie traktuje zwierząt przedmiotowo, sam mam...
~Michał P.
-

dodano: 7 lutego 2012

Simply The Best wątek zamknięty Nasz kocur FoFo był pacjentem Pana Tomka od swego urodzenia. Nic wielkiego...
~Julita
-

dodano: 26 stycznia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
48

46

wątków

do góry