Widok
Tomasz - ocena
Fachowość pani doktor oceniam po roku leczenia bardzo wysoko . Natomiast jest kilka ale Wybrałem najlepszą i najdroższą jakość wypełnień( miń 14lat) a po roku dwa wypadły. Zostałem zaproszony na wizytę skanowania do aparatu nakładkowego na zęby górne i dolne( który nosiłem ponad połowy roku) ale za pierwszym razem zepsuł się skaner , po tygodniu zaproszono mnie ponownie ale przeoczono , że skaner dalej jest zepsuty a pani która go obsługuje wzięła wolne bo przecież my pacjenci nie mamy swojej pracy a wolny czas bez ograniczeń. Moja głośna krytyka takiego traktowania skończyła się umieszczeniem na czarnej liście , nie odbierania telefonów ,natomiast nadpłacona pełna wpłata za kolejne nie zrealizowane nakładki przepadła.
Po roku leczenia odniosłem wrażenie, że od pacjenta ważniejszy jest jego portfel, no i jak widać nie ma miejsca na własne uwagi a krytyka wiąże się z ostatnią wizytą u pani dr Misiejuk.
Po roku leczenia odniosłem wrażenie, że od pacjenta ważniejszy jest jego portfel, no i jak widać nie ma miejsca na własne uwagi a krytyka wiąże się z ostatnią wizytą u pani dr Misiejuk.