Widok
Tomasz - ocena
Bardzo polecam trenerów !!! Uczestniczyłem w programie XL minus - Szczupłe Ciało Pełne Zdrowia przez ostatnie 3 miesiące. Trenerzy Magda i Łukasz dali swojej grupie doskonale narzędzia bym w tym okresie waga poszła w dół o 16kg z jednoczesnym przyrostem masy mięśni oraz wody, ale to jest tylko ta wizualny efekt tych zajęć. Dali mi radość z bycia zmęczonym po treningu podczas którego pilnowali bym odpowiednio wykonywał ćwiczenia w trosce o brak kontuzji i stabilny postęp. Zwracali uwagę na każdą przypadłość lub ewentualną kontuzję i wymieniali indywidualnie ćwiczenia dostosowując je do osoby. Stworzyli wspaniałą atmosferę grupy. W programie mieliśmy spotkania z dietetykiem ( ale nikt nam diet nie rozpisywał ) oraz psychologiem ( dostarczał nam podstawowej wiedzy która umożliwiała zrozumienie mechanizmów zachodzących w naszym mózgu ). Uczyliśmy się że to nasze nastawienie w zakresie aktywności fizycznej i sportowej oraz prawidłowym odżywianiu jest najważniejsze bo zasady są proste tylko trzeba chęci i wytrwałości. Mimo potu i zmęczenia :) zdecydowałem się na kontynuowanie współpracy z Nimi by wzmacniać swoje zdrowie poprzez aktywność sportową !!!. Jeszcze raz polecam.