FitnessFitback dr Łukasz Płóciennik

Trener personalny

Gdańsk

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewa - ocena Program XLminus to coś znacznie więcej niż program odchudzania to...
~Ewa
-

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 3 lipca 2026

tomasz t. - ocena Cudowni, profesjonalni, z mega dużą wiedzą w temacie jakim się zajmują,...
~tomasz t.
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 2 lipca 2026

Maruda - ocena Z całego serca polecam współpracę z Łukaszem i Magdą. Brałem udział w ich...
~Maruda
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

Ola - ocena Polecam udział w każdych zajęciach jakie oferują trenerzy, ich nastawienie...
~Ola
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Nadzeya - ocena Dzięki niemu udało mi się schudnąć, czuję się o wiele lepiej i mam mnóstwo...
~Nadzeya
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 1 lipca 2026

KS - ocena Oni są absolutnie fantastyczni! Znajdą sposób na/dla każdego :). Magda i...
~KS
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Aga - ocena Trenerów poznałam w programie XL Minus i naprawdę należą im się wielkie...
~Aga
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Kamila Kubic - ocena Serdecznie polecam trenerkę Magdę! Pomaga mi od 4 miesięcy zbudować ciało o...
~Kamila Kubic
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 30 czerwca 2026

Sylwia - ocena Ogromny entuzjazm i pogodne nastawienie wciąga w świat treningu. Magda daje...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 30 czerwca 2026

Tomasz - ocena Bardzo polecam trenerów !!! Uczestniczyłem w programie XL minus - Szczupłe...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 29 czerwca 2026

Sylwia - ocena To była najlepsza decyzja aby zacząć aktywność razem z trenerami Magdą i...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 28 czerwca 2026

Basia - ocena Potrzebowałam pomocy. Dostałam wsparcie, wiedzę i wycisk w granicach swoich...
~Basia
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 28 czerwca 2026

Iwona - ocena Fantastyczne zajęcia, dobrane indywidualnie. Do tego ogrom wiedzy, pełen...
~Iwona
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 27 czerwca 2026

Nadkierownik - ocena Cudowni trenerzy pełni pasji, empatii ,z wielką wiedzą. Treningi dostosowane...
~Nadkierownik
-

ostatnia odp. 6 dni temu

AA - ocena Program XL Minus to była jedna z moich lepszych decyzji! Przyszłam, żeby...
~AA
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Iza - ocena Super indywidualne podejście. Genialna atmosfera. I wsparcie.
~Iza
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Iwona - ocena Brałam udział w projekcie prowadzonym przez Łukasza i Magdę. Oprócz wiedzy i...
~Iwona
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Karolina - ocena Spotkanie Łukasza i Magdy to jedna z lepszych rzeczy jakie mnie w życiu...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Magdalena - ocena W grupie siła, ale to profesjonalny trener decyduje, w którą stronę pójdziemy...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 26 czerwca 2026

Jacek - ocena Cieszę się że trafiłem do grupy, w której czuję się jak w prawdziwej...
~Jacek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 21 czerwca 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry