Widok

Tomek - opinia

Skorzystałem z usług tej myjni po raz pierwszy i niestety po raz ostatni. Zrobiłem błąd, ze nie obejrzałem dokładnie auta po myciu tylko odebrałem kluczyki, zapłaciłem i odjechałem. Po dotarciu do domu zobaczyłem dopiero ze auto jest niedomyte. Na drzwiach i progach były smugi od jakiejś pasty, gril nawet nieprzetarty , nadkola oblepione błotem od srodka a elementy lakierowane wchodzace w nadkole nieumyte. Szkoda, ze nie mozna dodawac tu zdjec bo było by widac o co chodzi. Za tą cene spodziewałem sie wiekszego profesjonalizmu. Mieszkam w drugiej czesci miasta i nie miałem czasu wracac reklamowac.
Proponuje wiecej zaangażowania w to co robicie bo potem bedzie zdziwienie, ze interes nie idzie i zrzucanie winy na wszystko dookoła tylko nie na siebie.
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 3

jakość usług: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazl sie wujek dobra rada...Ciekawe...Pewnie z konkurencji...?To gratuluje pomyslu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Napewno konkurencja bo przeciez myjnia jest tak cudowna i wspaniała ze nikt złego słowa nie moze napisac panie KTOS
Te same problemy z myciem dotyczą myjni, która się znajduje w elecleruku. Nie potrafią myć samochodów, albo idą na ilość.
Mycie to ciężka praca, ale jak ktoś się tego podejmuje to niech to robi dokładnie.
do góry