Widok
Na szczęście nikt z moich bliskich nie musiał wykonywać tego badania. Ja tylko podałam informację,że w swissmedzie można takie badanie bez skierowania wykonać,ceny tej usługi niestety nie znam,najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć.Podejrzewam że ok 100 zł kosztuje,bo koszt usg to 60 zł.a tomografia jest pewnie droższa. A sprzęt mają bardzo nowoczesny.
Rina, ważne jest czy to ma być samo TK czy Angio TK , czy TK z kontrastem (zapytaj lekarza,bo to bardzo ważne). W swissmedzie samo TK głowy kosztuje :230 zł, z kontrastem 330zł a Angio TK az 500zł.
W szpitalu Wojewódzkim i w Akademi Medycznej tez można zrobić TK ,ze skierowaniem i z opłata (wetdy jest szybciej) - ale co i jak to już powinnas dowiedzieć się osobiście.
Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego.
Ola
W szpitalu Wojewódzkim i w Akademi Medycznej tez można zrobić TK ,ze skierowaniem i z opłata (wetdy jest szybciej) - ale co i jak to już powinnas dowiedzieć się osobiście.
Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego.
Ola
Dla beata tr
Napisalam maila do Swissmed Centrum Zdrowia S.A. odnosnie badania i odpisano mi:
Badanie TK głowy bez kontrastu - 230 zł
Badanie TK głowy z kontrastem - 330 zł
Badanie TK głowy bez i z kontrastem (dwufazowe) - 350 zł.
Badanie trwa około 30 minut. Pacjent do badania musi być na czczo (bez jedzenia, picia i leków) oraz mieć ze sobą poprzednie wyniki badań głowy do porównania (oczywiście jeżeli były wykonywane).
Czas oczekiwania na wyniki wynosi do 5 dni roboczych.
Rejestracja na badania odbywa się pod numerem 058 524 15 00 od poniedziałku do piątku od 08.00 do 20.00. Badania wykonywane są w placówce na ul. Wileńskiej 44. Nawet w przypadku badania prywatnego niezbędne jest skierowanie od lekarza.
Napisalam maila do Swissmed Centrum Zdrowia S.A. odnosnie badania i odpisano mi:
Badanie TK głowy bez kontrastu - 230 zł
Badanie TK głowy z kontrastem - 330 zł
Badanie TK głowy bez i z kontrastem (dwufazowe) - 350 zł.
Badanie trwa około 30 minut. Pacjent do badania musi być na czczo (bez jedzenia, picia i leków) oraz mieć ze sobą poprzednie wyniki badań głowy do porównania (oczywiście jeżeli były wykonywane).
Czas oczekiwania na wyniki wynosi do 5 dni roboczych.
Rejestracja na badania odbywa się pod numerem 058 524 15 00 od poniedziałku do piątku od 08.00 do 20.00. Badania wykonywane są w placówce na ul. Wileńskiej 44. Nawet w przypadku badania prywatnego niezbędne jest skierowanie od lekarza.
Euromedic na Polankach i w wojewodzkim. Ale tam pacjenci zarazilu sie zoltaczka.
http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/793382,gdansk-w-pomorskim-centrum-medycznym-euromedic-zakazono-zoltaczka-9-pacjentow,id,t.html
http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/793382,gdansk-w-pomorskim-centrum-medycznym-euromedic-zakazono-zoltaczka-9-pacjentow,id,t.html