Widok

Torbiel

Pomocy . Biorę tabletki antykoncepcyjne. Dostałam krwawienia. Poszłam do lekarza. Zobaczył torbiel 4 cm. Nie powiedział jaki rodzaj. Kazal czekac na miesiaczke. I w 1 jej dniu zacząć brać tabletki anty. Poprzednie odstawić w dniu kiedy byłam u niego. Okresu nie mam. Minęło 30 dni. Boli mnie jajnik. I podbrzusze. Kto z was miał torbiela takiej wielkości ? Mialyscie zabieg ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź na USG do innego gina, większość potrafi podczas USG określić jaka to torbiel, przynajmniej z jakimś tam prawdopodobieństwem. Miałam zabieg usuwania torbieli endometrialnych, nawet 6cm laparoskopowo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam dr Dębniak wybitny specjalista,przyjmuje prywatnie we Wrzeszczu na ul Jaśkowa dolina w klinice Victoria

https://www.trojmiasto.pl/Victoria-Clinic-o51132.html

Ja miałam torbiel, która się wchłonęła (nie pamiętam jaki rodzaj). Tak jak ktoś radził - konsultacja u innego lekarza jak najbardziej wskazana. Moja przyjaciółka miała usuwaną - zabieg laparoskopowy, nie ma się czego bać.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

do góry