Widok

Tort weselny z babeczek

Kupię Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy któraś z Was może miała zamiast tradycyjnego tortu, tort z muffinek?
Ostatnio ta alternatywa wpadła mi w oko i choc jak widziałam to pierwszy raz to byłam "anty", tak teraz coś mnie w tym urzekło;)

Chciałabym się tylko dowiedziec jak ma się to w praktyce, jakie są koszta babeczkowego tortu i ewentualnie jaka cukiernia robi to dobrze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, moge zrobić taki torcik z babeczek.
Wiecej informacji na torcikimoniki@wp.pl lub tel. 880-348-000
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszperaj w internecie, ja znalazłam Panią, która liczy sobie 5 zł za sztukę (jeśli chcesz namiar daj maila bo nie wiem czy takie reklamy mogę robić) ale i tak wychodzi to drożej niż tort. Moim zdaniem wygląda to ślicznie i jest praktyczniejsze bo dorabiając sobie jako kelnerka widziałam nie raz, że torty się rozpływają na oczach (stojąc tą chwilę na sali) a babeczki zostaną w foremce więc te co zostaną niekoniecznie będą do wyrzucenia... Co do "tradycji" często na szczycie stelażu od babeczek jest mały torcik żebyście mogli go razem pokroić :) myślę, że tylko ten moment samego krojenia tortu warto zachować :)
Nieprawda, Fajne Baby robią to taniej :) Jasne, że wyjdzie drożej niż za tort, ale te 15 zł to przesada, podziel to na pół;)
Tak wygląda to przyjemnie, ale musisz się zastanowić czy Wasi goście nie będą się czuli urażeni wydzieleniem im po 1 babeczce. Moja rodzina bardzo lubi torty i pomysł z małymi babeczkami nie wchodził w grę, poza tym wychodż sporo drożej kilogram tortu liczy się na 7-8 osób kosztuje 35 -65 zł a babeczki 12-15 zł za szt.
Decyzja należy do Was, pamiętajcie że nie tylko wygląd się liczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry