Jestem w tej firmie już więcej niż 5 lat bo byłem u nich jak się nazywała " Szel-Sat " ( właściciel starej firmy już nie żyje - a szkoda ! ) i nie było jeszcze w ofercie internetu ,telefonu itd... ale TV chodziła bez problemu a teraz to jest dno totalne " TV CYFROWA " to tylko z nazwy jakość awaryjność to średniowiecze a nie 21 wiek ! , telefon tak samo ( nie piszę więcej na ten temat bo bym książkę musiał tu napisać ! ) a internet to już KPINA nad KPINAMI !!! ( a wiem co mówię bo siedzę w tym temacie 23 lata) no ale od początku ! - w Lutym 2011 r kończyła mi się umowa , ale miła pani zadzwoniła miesiąc wcześniej z agitacją żebym został itd.... rzeczywiście " wydębiłem - wynegocjowałem " cenowo ofertę OK - bo TV " cyfrową " komfort, internet z 10MB podniosłem do 20 MB i telefon 3000 min nie jestem w stanie tego wydzwonić - wszystko za 127 zł.
Z racji że internet używam do pracy a nie do zabawy więc buziuchna mi się śmiała że przy 20MB to już komfort pracy będzie OK nic mylnego na 9 mies. 3 m OK a 6 dno totalne 1000 monitów do firmy i zasada plują nam w twarz a my że deszcz pada - tu dowód :
http://basti.xon.pl/multimedia/ NIE POLECAM